onsdag 29 maj 2013

Veckans skörd

Alltså, jag är i ett hamstringsläge igen, detta är veckans skörd av garninköp! 700 g Lima, och 500 g Baby Merino! Baby Merinon ska nog bli ett försök till en kofta enligt the contiguous method, till mig själv tror jag.

 
(Jag har förresten börjat se ett samband - när jag jobbar mycket, handlar jag mycket garn! Det är nog ett sätt att pysa på tror jag, och att planera stickprojekt är ett bra sätt att vara ledig från jobbet!)

3 kommentarer:

 1. Det är bra att du har hittat din "kanal" att pysa och tänka på något annat än ett stressigt jobb!

  Visst är den för söt - den badande elefanten!

  SvaraRadera
 2. hmm det där hade jag inte tänkt på men det stämmer nog lite för min del också! Nytt garn och nya projekt när´det är mycket på jobbet

  SvaraRadera
 3. Underbart är det att få hem garn på posten. Som att få ta emot en ny bebis, liksom. Typ nästan... :-)))) (Här är allt stabilt och bra i huvudet...).
  På mitt andefattiga jobb är det också full rulle i just maj och december. De som vi är satta att granska och kontrollera lämnar ifrån sig en massa inför sina egna semesterar. Suck, säger jag bara. Dessutom vill ju skolan plåga ihjäl de stackars föräldrarna i maj också, med sommarfikan, avslutningar, brännbollskvällar, presentutdelningar, söndagspick-nickar, och Gud vet vad. Tur att man går att klona, annars vet jag inte hur jag skulle hinna. Imorgon blir det iallafall jordgubbstårta. Min store kille fyllde nyss 14. FATTA??? Han var ju nyss bebis och alldeles ljuvligt fjunig på huvudet. Nu är han fjunig på hakan...
  Kram!!!

  SvaraRadera