onsdag 14 oktober 2009

Klara, färdigaNya vantar blev det till Ella. Jag blev så nöjd med dem att jag gör ett par svarta till mig själv också, behövs när jag cyklar till jobbet. Det var två minusgrader här i morse, brrrrr! Om hon blev nöjd, det vet man inte förrän efter ett tag... På om hon använder dem eller inte, så det återstår att se!


I alla fall är de stickade efter det här mönstret, och jag har gjort dem i två trådar Järbos Fuga (50/50 ull/akryl), hållbart och bra till vantar. De broderade spiralerna på, är mitt vanliga mötes-klotter, vid riktigt långa intensiva (eller tråkiga) möten fyller jag hela marginalerna med såna här.... Det var riktigt roligt att brodera, det har jag inte gjort på många, många år. Det gav mersmak.
Hej hopp

2 kommentarer:

 1. Tack!
  ÅH, vilka snygga vantar!

  Det flerfärgade garnet är ett entrådigt från Ullcentrum på Öland. Jag stickar ihop med ett annat entrådigt, ett infärgat grått som jag inte vet vart det kommer ifrån. Jag är inte helt nöjd med kombinationen men det får gå ändå.

  SvaraRadera
 2. Åh, vilka härliga vantar! Visst blir det snyggt när man broderar på, det vill jag också göra mer!

  Tack! Jag hoppas att det blir bra också! Nej det är faktiskt inte några halva maskor, utan helt vanliga maskor. Jag hoppas att det kommer att se normalare ut när jag blockar till koftan sedan. :) Den behöver liksom dras ut på höjden tror jag.

  Tack för hejaropet sist också! Det värmde!

  Kram!

  SvaraRadera