söndag 13 september 2009

Söndag

Det går framåt, men sakta! Strumporna med fläta är lite drygt halvvägs, dvs jag har gjort klart en och en halv ungefär! Jag är ganska nöjd så här långt, men det blir något lustigt med färgen på hälen som är gjord. Får se om det blir på samma sätt med den andra... Det ser ut som om hälen är stoppad... Med på bilderna är en lite motsträvig Elvis, en av Carros kaniner.



















Och så har jag fått fotat min Raggikofta, stickad efter detta Dropsmönster som jag även gjort den här efter. Den är som synes helt oblockad, den skulle säkert se mindre "bubblig" ut om jag gjort det men eftersom jag är lat, kommer jag inte ens att säga att jag ska göra det för det kan mycket väl bli så att jag inte gör det...
Sen kan man ju undra varför jag stickat den i Raggi. Men jag gillar Raggi, trots att det inte är 100 % ull, och eftersom jag tänkt använda koftan till vardags så är det praktiskt med Raggi som går att tvätta i maskin (jag nämnde ju att jag är lat!) Och så är det ju det där med kostnaden, eftersom jag är nybörjare och inte har gjort så mycket ännu, är jag osäker på vad jag klarar av. Och då känns det bättre med ett billigare garn, för går det åt pipsvängen så är det inte en katastrof! :-)

2 kommentarer:

  1. Tack! :-)
    Vad mycket fint du stickar!
    Vad är det för mönster i din röda sjal?
    Mumsig garnhög du fått på posten, jag blir också köpesugen nu...

    SvaraRadera
  2. Aha! Är det Spadersjalen! Det mönstret ligger ju här i "att sticka snart"-högen och väntar :-)

    SvaraRadera