lördag 4 maj 2013

Rusta!?

Jodå, tydligen  kan man köpa glittriga och färgglada virknålar i plast på Rusta! Typ 6 st för 29 kr eller nåt. Och den funkar i detta projekt i alla fall! Däremot vet man inte vilken storlek det är på nålen, för det står inte på... Men yeah yeah!


Jag kände ett tvingande behov av att virka, så nu gör jag det, med ännu mer restgarn! Nåt sjal-aktigt blir det, i gult-beige-vitt. (Måtte det inte se kiss-färgat ut sen bara...)

Jag har beställt garn, på Drops-rean. Men när garnet kom, så var påsen trasig, och öppen !!! och det saknas två nystan! Så jäkla irriterande! Undrar ju hur i helskotta brevbäraren tänkte när han tryckte ner den i brevlådan... Och Posten liksom. De vill inte att man reklamerar, det finns ingenstans att gå och visa upp påsen, och så får man gör det på nätet. Men där ska man fylla i ett ap-långt formulär, med uppgifter som jag inte har någon aning om, tex om försändelsen är skickad som ekonomibrev eller brevsändning eller varför inte brevsändning 1:a klass, eller något annat av 10 olika alternativ. Jag måste också ange när försändelsen lämnades in, och det är en obligatorisk uppgift! Hur 17 ska jag kunna veta det??? Gaaahhhh!!!

Nu måste jag sluta skriva, för nu har jag slut på utropstecken och frågetecken.

3 kommentarer:

 1. Forstår at du er irritert. Som regel går det greit å bestille på nett, men noen ganger er man uheldig som du har vært her. Håper du får ut av garnet det du skulle bruke det til for det er ikke fristende med nye utlegg til port og alt. ;))

  SvaraRadera
 2. Men fyy vad irriterande!! Skulle också gå igång på en sån sak, att det alltid ska vara så himla många om och men! och precis som du säger man ska veta saker utan att man har en "sportkeps" att kunna det.

  Hmmmff :(

  SvaraRadera
 3. Så frustrerande med poststrul!

  ...kanske att blingent kan väga upp lite av irritationen? Undra om det inte är samma typ av set jag köpte i vintras (ligger på lager i presentlådan...) fast de hade inget glitter i sig tyvärr.

  SvaraRadera