lördag 18 maj 2013

Detta med färg

Det går framåt med sommarklänningen. Det är bra tv-stickning, jag behöver inte koncentrera mig så värst. (Typ inte alls alltså.)

Men alltså. Dottern som har beställt klänningen, har valt färgen peach. Och jag vet inte. Eller jo, jag vet precis! Jag gillar den inte, färgen. Det är såååå 1984, eller nåt! Jaja.

För övrigt så har jag bara hört en enda riktigt bra låt ikväll. Heja Norge!!!

5 kommentarer:

 1. Peach låter verkligen 1984! Hoppas att att dottern blir nöjd och fin i sin klänning oavsett!

  SvaraRadera
 2. Men det är ju bara att acceptera att vi har gått ett varv i modevärlden :) (jag håller dock med dig ) jag hade peachgardiner i min första lägenhet.....

  SvaraRadera
 3. Ja tänk allt kommer tillbaka förr eller senare. Den färgen hade jag på en del kläder ;-)

  SvaraRadera
 4. Men alltså en stickad klänning! Vad jag vill ha en sådan, och vad jag inte ha kropp för det. Men de brukar bli såååååå snygga! Är nyfiken på hur den blir! :-)) Vill ge en massa kred också för provlappen! ;-)))

  Jag gillade Ungerns låt! Nissen med stora glasögon och en grå badass-mössa på skallen!

  Det är VÅÅÅÅR! Häggen blommar för fullt här, och syrenen har nu stora knoppar. Vår bästa tid är nu, heter det ju!

  Här har det varit en riktigt bra helg, lite med måsten, och mycket tid i solen. Har precis upptäckt att man får mera tid över om man inte tar på sig att lösa hela världens problem. Som jag har skrivit om ibland, hur många (typ myndigheter, skola, släktingar, expediter i affärer) försöker få mig (och bara mig) att lösa deras eller våra gemensamma problem. Man kan jobba på att låta andra springa benen av sig! :-)) Bra plan för de närmaste månaderna! Precis som du skrev, med åldern kan man sätta ned foten lite oftare! :-)))
  Kram på dej och lukta på syrenen nu!

  SvaraRadera
 5. Du får ta på dig solglasögon när du stickar, mörkt tonade sådana... B) ;)

  SvaraRadera