måndag 22 mars 2010

Froggning nästa!

Så här blev min top-väst-grej. Jag gjorde den för kort, och eftersom jag bytte garnkvalitet och glömde att mäta ordentligt, så blev ärmhålen aningens för trånga. Och eftersom jag inte trivdes med "resår-livet", så håller min assistent just på att repa upp den... Får se vad det blir istället av det garnet!

Nu tror jag att jag ska göra jordgubbsmössa till någon eller några små flickor...

4 kommentarer:

 1. Tack så mycket. Jag har varit förkyld länge och trodde jag var på bättringsvägen men den tog nya tag. Tror jag ska vara hemma och ta det lugnt i morgon, det kan jag nog behöva.
  :-)

  SvaraRadera
 2. Tack för tips.
  Sy i vaxduk är väldigt tacksamt. Jag har sytt väskor med korta och långa handtag i som är superbra när vi är och handlar. Eller som badväska. Den tål ju lite slit och släng och vätska.

  SvaraRadera
 3. Åh vad det skall ta emot att frogga något som är monterat och klart... Hua! Och vilka tjejer! Jag blir imponerad, att de bara vågar!!! Det är höööööööööööögt upp...

  SvaraRadera
 4. Aldrig roligt att repa upp, men man känner sig iaf fasligt duktig när det väl är gjort och garnet upprullat och redo att stickas med igen!

  ...och ja, linjalen är härlig! Kanske inte värlens bästa att mäta väldigt exakt med, men för att måtta cm funkar den fin fint!

  Grattis också till medaljörerna! Vilka tjejer!

  SvaraRadera