måndag 6 maj 2013

Struktur

Visst är strukturen fin, i virkat med alpacka...? Kanske borde göra en tröja i det? Frågan är väl om den någonsin skulle bli klar bara!

1 kommentar:

 1. Alltså, i nummerordning...
  1. Dip Dye Tröjan. Såååå fin! Och all kred i hela världen för att starta, och slutföra, ett stickprojekt utan beskrivning! Skulle nog bestiga Mount Everest innan det hände... Snygg! Hoppas mottagaren blev nöjd! Bilder på objektet med tröja tros?
  2. Jävla posten. Låter som om de bråkar med folk bara för att. Vad händer om man inte fyller i alla uppgifter? Känns som om de också behöver veta färgen på ens underkläder? Störigt! Och brevbäraren? En sådan där härlig tjänsteutövare som pular ned paketet och tänker att hen skiter i vilket, liksom? Fanns DAGENS TISTEL kvar i lokalblaskan, så skulle väl din brevbärare vara en stark kandidat!
  3. Fin struktur, håller med! Är det pulsvärmare på G? Det är roligt med struktur, man pendlar liksom. Ibland med färg, ibland med struktur, ibland vill man bara ha slätstickning. Livet är så spännande! ;-))

  Körde moppen till jobbet för första gången idag! Himla roligt! Men lite läskigt! Eftersom det är en EU-moppe måste jag köra bland bilarna, och det är genom en hyfsat stor stad, 6-7 km. Men det gick bra. Bilarna gjorde stora svängar och tog stora omvägar (kändes det som, hmmm, undrar varför? :-)) ) Det känns kul att för första gången i livet "förhäva sig" lite och skaffa något bara för att man ville. Inte nödvändigtvis för att man behövde. Tycker du också skall ha en Vespa! Retro style! :-)))

  Har också funderat på detta med heltid. Har också alltid jobbat heltid, har haft ett sådant jobb där det är lite antingen eller. Antingen 100% eller inte alls. De senaste 12 åren har jag också varit mer eller mindre ensamförsörjare till 2, sedan 3, sedan 4 och sedan 5 personer. Det har inte alltid varit helt kul. Enligt banker (och Skatteverket...) är det inte ens möjligt. Men även nu, så har jag ett ekonomiskt huvudansvar, så typ 80% finns inte på kartan. Fastän man kanske skulle behöva. Ja ja, vila får man göra i graven, som farmor sa.

  Satt just ute och njöt av sommarkvällen. Underbart!
  Må så väl! Kram!

  SvaraRadera