torsdag 3 januari 2013

Ett inlägg om inget särskilt alls

Det som hänt sedan sist, är att jag jobbade i mellandagarna, och det var ok, som väntat var det lugnare än i vanliga fall vilket är himla skönt emellanåt. Firade sedan nyår och födelsedag i goda vänners lag och med mycket god mat! Fick fina presenter dessutom, bortskämd är vad jag är! Nu har jag lite efterlängtad semester, och gör inte så mycket alls, precis som planerat alltså. Idag har vi testat att göra en sorts fusk-wienerbröd (eller vad man nu ska kalla dem), med äpple i, det var gott. Jag njuter av dagsljuset också, som har varit underbart de sista dagarna!


Jag är lite besviken på att mitt beställda garn inte har kommit och att jag inte har hört något från Deisy Design som det är beställt från. Jag tröstade mig med att åka och köpa lite mer garn, hehe... (Alla ursäkter är bra utom de dåliga, brukade alltid min mamma säga!) Och nu har jag börjat på en handledsvärmare med spetskanten från På Tvären-sjalen, får se hur det blir. Tänkte även att jag ska försöka räkna ut hur och var jag ska placera en eventuell tumme, om jag orkar vill säga. Det kan också bli så att jag bara stickar klart utan tumme. Det värsta är dock att jag måste sticka med långa stickor, för det var de enda jag hade i rätt storlek. Jag måste således införskaffa KnitPro-tippar i mindre storlekar inser jag, det är för obekvämt att sticka med långa. Eller åtminstone vanliga rundstickor.

Nu ska jag kolla på film - snacka om lyx, det orkar/hinner jag aldrig till vardags! Jag sa väl att jag har semester? :-)

2 kommentarer:

 1. Grattis!
  Visst är det skönt med lite ledighet ;-)

  SvaraRadera
 2. Tack för din fina kommentar på min blogg!
  Vilken underbar bild på himlen. Och jag klickade på din länk till På Tvären-sjalen och blev svårt frestad... ytterligare ett projekt på min mentala to-do-lista.
  Grattis på födelsedagen i efterhand!/Gisela

  SvaraRadera