måndag 14 januari 2013

Åh vilken uppförsbacke!

Nu är jag äntligen på gång med min tröja, det har varit lite uppförsbacke att komma igång! Jag beställde garnet innan jul och hoppades att jag skulle få det i mellandagarna, och jag var så laddad! Nu jäklar, ska här stickas med flera färger, liksom. Men så kom det inte, och då vet jag inte vad som hände, luften gick liksom ur mig. Och när det väl kom, så blev det liggande. Jag TROR inte att det är ett komplicerat mönster jag valt, men ja. Något hände.
 

Men nu! Nu har jag startat upp, och så här i början är det ju en promenad i parken , hela kroppen stickas utan några konstigheter alls! Och nu är det roligt igen, så det var ju tur!

5 kommentarer:

 1. Yes , nu är det bara att köra. Har själv "drabbats" av samma sak , hur peppad som helst men så händer det nåt....nyfiken blir man

  SvaraRadera
 2. Är det ett mönstrat ok, månne?

  SvaraRadera
 3. Hejaheja friskt humör!

  Hoppas peppen håller i sig! :)

  SvaraRadera
 4. Visst är det konstigt att det kan bli så? Att man laddat, något händer, och sedan blir man helt off... Antar att det är så det händer när man får till ett UFO, "något" händer när man är mitt i arbetet. Märkligt. Ibland kommer ju lusten åter om man bara sätter sig och kommer igång igen.
  Stick-läger??!! Letar du, eller har du hittat något kul? Nyfiken! Ja, jag är ju så blyg också... Vågar mig knappt ut. Snabbt ut och sedan in på mitt statliga rum. Låser dörren. Tar fram en röd stämpel som det står "avslag" på :-))))) Och sdan är det bara att stämpla på tills kolckan blir fem... :-))))
  Återkommer med rapport om städningen. Detta är prova på, skulle precis som du vilja ha lite då och då, storstädning, inte teckna på ett helt abonnemang. Ja, vi får se om det blir tummen upp eller ned.
  Tat lugnt i snön!
  Kram :-)

  SvaraRadera