onsdag 26 december 2012

Tack och lov för att jag ska jobba!


Imorgon är del 1 av min julledighet slut, och jag ska jobba! Och tack och lov för det, för jag har ont i huvudet av allt godis jag har proppat i mig... (Note to self; Nästa år ska adventsljusstaken INTE fyllas med polkagrisar eller annat godis, oavsett hur trevligt och roligt det ser ut...)

Jag jobbar torsdag och fredag, och sen är jag ledig en bra bit in i januari! Känns helt ok faktiskt!

För er som har bitit på naglarna av spänning och undrat över hur det gick med min enda handarbetade julklapp, så kan jag berätta att det blev riktigt bra till slut! Det blev superfluffigt på insidan. Men herreguuuuud, vad lång tid det tog innan vantarna torkade...

Nu stickar jag en helt vanlig svart halsduk till yngsta dottern, i svart Nepal. Om garnet bara räcker så den blir tillräckligt lång, så blir det nog bra. Mitt nästa projekt hoppas jag skickas till mig i mellandagarna, har beställt garn till en vintertröja och nu blir det långt om länge lite flerfärgsstickning. Jag tror att jag valt ett hyfsat enkelt mönster...

9 kommentarer:

 1. Godis, godis, godis... Det är inte riktigt bra för knopp eller kropp, men jag erkänner, jag är sockerslav och kan inte låta bli... Ibland äter man ju så mycket så att man mår illa, men det verkar inte lagras något kroppsminne, jag äter glatt vidare efter någon dags uppehåll. Det hade ju varit smart om man mindes illamåendet, precis som kroppen minns vilken mat man åt direkt före en kräksjuka. Och sedan inte vill ha den maten så gärna igen. Upptäckte idag att vår knäck är slut, och jag blev på riktigt dåligt humör, funderar på att koka ny. Typ nyårsknäck :-)))
  Vad bra att vantarna blev tillfyllest! De ser himla fina ut! :-)

  Jag skall lägga upp lite maskor ikväll på en ny tröja, i alpacka som jag köpt på Österlen. Mumma...
  Ha det fint! Och god fortsättning! Och man kan ta med godis till jobbet ;-))

  SvaraRadera
 2. varför är det så lätt att fastna i socker beroende och så svårt att bli av med den?
  J--kla jul

  SvaraRadera
 3. Har också haft en del bekymmer med huvudvärk av allt överflöd av socker och annat gott.Ibland känns det helt sjukt vad man proppar i sig .Ha ett trevligt slut på året så får vi ta nya tag på det nya året . :-)

  SvaraRadera
 4. Skönt att vantarna "ordnade upp sig".

  Tack för snäll kommentar om muddarna.

  Ha ett gott slut 2012 och ett Gott Nytt 2013!

  SvaraRadera
 5. Njut av din ledighet nu, med nya stickningar!

  Gott Nytt År på dig!

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Gott nytt handarbetsår till dig! :)

  SvaraRadera
 7. Tio över två på natten... Här har vi inte vänt på dygnet! Mohahahahaha... Har suttit uppe och synkat iphone mot dator, och det funkar, X antal svordomar (och könsord) senare :-))

  Jag har ju som bekant också bojkottat vår anala garnaffär. Nu handlar jag från Garnkorgen. Ordning och reda på hemsidan, ordning och reda på hon som sköter det hela, snabba leveranser. Ibland har jag handlat från Looped i Washington, men det är när jag jagat någon speciell färg... Jag kommer att handla från Garnkorgen hädanefter. De har mycket, och, som sagt, det funkar super.
  Kanske dags att sova... :-)))
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Varningen ang. adventsljusstakspyntet är noterad! ;)

  Gott nytt år till dig! (nu ska jag passa på att läsa ikapp lite... har haft dåligt med tid under julhelgen...)

  SvaraRadera