söndag 24 mars 2013

Progress


Jomen, det händer saker här, men det är inget som är så där färdigt liksom. Två par vantar är väl i stort sett klara, kanske att jag ska sy på "namnlappar" på bara. Eftersom jag ändå ska ge bort dem, menar jag.

Med min Lima-Olle, så går det sakta men säkert framåt, men jag har upptäckt att jag gjort fel i mönsterstickningen. Tror dock inte att jag kommer att låtsas om det - för det är så himla mycket konstigheter och saker som jag inte är stolt över vad gäller den, att jag nog bara tänker göra klart och lägga det bakom mig. Jag kan ju ha den när jag städar i trädgården och så där, den kommer ju att värma mig i alla fall även om den inte är något jag vill visa upp menar jag!

Solen skiner och det känns alldeles skönt i kroppen, även om det är isvindar ute. Men det hör ju till så här års, så det får man väl ta! Idag blir det ett extra yogapass, som jag hoppas ska ta bort den begynnande huvudvärken jag har...

1 kommentar:

  1. Mera yoga åt folket ! Hoppas att din huvudärk försvann.I helgen har mina föräldrar varit här , knappt en maska har jag stickat men en massa andra roliga saker istället.Ha en härlig vecka !

    SvaraRadera