lördag 15 mars 2014

Äntligen klar...


Seriöst, detta måste vara en av de tråkigaste stickningar jag någonsin stickat! Detta är före-bilden, före blockning alltså. Nu ligger den i tvättmaskinen med lite annat stickat, sen ska den blockas och förhoppningsvis bli både lite längre och mjukare. (För det mesta stickar jag ganska hårt, och det känns. Men eftersom jag stickat i detta garn tidigare, och vet att det blir ganska annorlunda efter tvätt, så fortsatte jag ändå... Hoppas jag tänkte rätt nu då, det visar sig väl typ imorgon!)

Och vad ska jag göra nu då??? För en gångs skull, så har jag inte varit mentalt inne i en annan stickning under tiden jag avslutade denna. Vilket är ännu konstigare med tanke på att denna var så infernaliskt tråkig att sticka. Jag surfar runt och letar, men har ännu inte hittat något som klickar till i mig. Men skam den som ger sig!

Edit:
How about something like this? Med contiguous? Kanske blir det för mycket med knappar/muddar längst ner på ärmarna!?


8 kommentarer:

 1. så fin den blev:)

  har du ingen kölista på ravelry?:) själv har jag en låååång kölista där, som påminnelse om vilka projekt jag skulle vilja sticka:)

  annars är det väl bara att surfa runt och kolla läget. vem vet, rätt vad det är så kanske du har flera nya projekt på gång igen:)

  SvaraRadera
 2. Ser sådär sobert och snyggt ut men jag kan förstå att det blir lite transport att sticka samma hela tiden, och vad du ska sticka ? du kommer säskert på nåt om en timme eller så ;)

  SvaraRadera
 3. Ååååhhhh den där teckningen tror jag kommer bli skitsnygg färdig! Jag tror muddarna är helt ok om de är i samma stickning som resten av tröjan... så de liksom inte avviker för mycket (och ja, jag bjuder glatt på mina felaktiga benämningar och formuleringar eftersom jag är en stick-noob :-) )

  SvaraRadera
 4. När jag ser din sjal tänker jag inte helt otippat på hav och vatten. Kanske var den tråkig att sticka, men den blev väldigt fin att titta på! Jag gillar dina nya planer, kör all in med knappar och muddar tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Snygg sjal och kofta!
  Lycka till med helgens pyssel ;-)

  SvaraRadera
 6. Den är fin, men jag förstår att den kanske var tråkig. Det kanske var bra för då mediterade säkert under tiden stickorna gick i full fart ;-))

  SvaraRadera
 7. Fin sjal! Kommer nog att bli en riktigt snygg kofta ser det ut som!

  SvaraRadera