måndag 8 juli 2013

Contiguous?

Jaha, då kör vi då! Då gör jag ett försök med the Contiguous Method. Har kikat på detta ett tag och tycker att det verkar spännande, främst tror jag, för att jag är lat och skitdålig på att montera...

Garnet är cerise, men blev alldeles neonrosa när jag fotade. Drops, som vanligt när jag stickar, Baby Merino denna gång. (Vid ett annat tillfälle ska jag skriva ett inlägg om varför jag stickar så mycket i Dropsgarner...)

Som det ser ut nu, tror jag att jag ska ha rätstickad kropp, och slätstickade armar. Detta kan dock ändras utifrån hur det blir! Igår lyssnade jag på Stick With Us-podcast, avsnitt 13, där det handlade om rätstickning, och då kände jag att jo, rätstickning gillar jag. Fast jag tänker sällan att jag ska rätsticka något, men nu så!

3 kommentarer:

 1. Det hade varit jättekul att träffa dig i Vrigstad! Men det blir fler gånger! Ställ in dig på första helgen i Mars...

  SvaraRadera
 2. Skrev just ett inlägg om att jag just hittat Stickpodden som första podcast jag fastnat för. Verkar som jag får leta upp Stick With Us när jag lyssnat igenom Stickpoddarna!
  Vad gäller strumpor låter det som vi får dra till med ett byte - trekantssjal mot strumpor - när ingen av oss har något annat att sticka på - 2034 eller så... :)

  SvaraRadera
 3. Måste nog titta närmare på den metoden, verkar ju smart. Jag är också hopplöst dålig på montering.

  SvaraRadera