fredag 16 november 2012

Timeout (ofrivillig)

Bilden är tagen med mobilkameran på promenaden hem i tisdags, tror jag. Väldigt vackert ljus var det, även om inte mobilkameran riktigt klarar av att återge det!

Visst är det fantastiskt bra att kroppen själv säger ifrån när det behövs? Är hemma idag, fast jag egentligen skulle jobbat och även jobbat i morgon. Ser ingen möjlighet till det nu kan jag säga.

Har tillbringat natten på badrumsgolvet, på grund av magsjuka. Och jag har en himla otrevlig vana vid magsjuka - jag svimmar. Vilket innebär att jag idag ser ut som ett misshandlat lik ungefär, mycket, mycket fräsch känner jag mig (not). Har världens sexigaste spruckna fläskläpp och massor av blåmärken överallt, hinner ju inte känna att jag kommer att tuppa av. Tack och lov verkar själva magsjukan ha lugnat ner sig rejält, så nu är det mest ont i kroppen som gör att det är synd om mig idag. Så roligt har jag det, hoppas er inledning på helgen blir bättre! :-)

5 kommentarer:

 1. Men herre gud! stackars, inte nog med att du kräks och mår illa , du ska ramla i golvet också :-(

  Hoppas verkligen att du snart är på bättringsvägen

  SvaraRadera
 2. Att få magsjuka och kräkas är som att dö. Hatar kräksjuka! Stackars dig! Sköt om dig i helgen! Och ha alla andra till att springa runt och serva dig! :-)) Kram

  SvaraRadera
 3. O, fy fanken! Som om inte magsjuka i sig vore illa nog! :(

  Hoppas du piggat på dig nu! <3

  SvaraRadera