torsdag 17 maj 2012


Ogräs är fint!


På Spadersjalen har jag bara 20 varv kvar ca. Längtar efter att få maska av den, så man ser hur den blir! Har stickat den på en ganska kort rundsticka, så den ser mest ut som ett grått bylte bara. Tror den blir ganska stor i alla fall!

Jag har ont i halsen och huvudet idag! Har jag varken tid eller lust med! :-( Trodde förkylningstiderna var över för den här säsongen.5 kommentarer:

 1. ska bli spännande att se den...nä förkylningarna är inte över...jag skulle varit på MC-tur dessa lediga dagar men fick ställa in det och försöka kurera denna skrälliga hackeli-hosta - fy 17!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla! =) Krya på dig.

  SvaraRadera
 3. Inte bli sjuk nu!!! Ajjabajja! :-)
  Jag är åter! Det är inte klokt hur bra datahavriet löste sig, glapp i sladden, ny sladd införskaffades och nu funkar allt igen! :-))) Känns skönt att vara lite saknad! :-))))
  Skall bli kul att få se Spadersjalen! Och kul att få se en bild på dig som du är nöjd med, lite arg sådär är alltid bra :-))) Och jag ser inga tecken på att gravitationen verkar på dej, inga alls.
  Hmmm, Raverly... Måste man heta något, trodde det bara var om man la in mönster själv? Jag är bara där och spanar ibland. Heter du något?
  Njut av våren!
  :-)))

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. Kan inte stava, nu börjar vi om igen;

  Ogräs bekämpar jag för fullt just nu, även förgätmigej ryker med i spadtagen :-)

  Skall bli kul att se din Spadersjal!

  Och krya på dej!! Nu vill man inte bli förkyld! Hoppas du snart repar dig igen!

  SvaraRadera