tisdag 7 juni 2011

Väl värt att vänta på...

Brorsan lovade att fixa bild på grabbarna i pippitröjorna, och nu har han gjort det! Visst är det en härlig sommarbild!

Långhelgen har varit fantastisk! Vi var i Malmö och kollade på yngsta dotterns cheerleadingtävling, de gjorde jättebra ifrån sig och slutade som femma, dvs de är nu officiellt femte bästa cheerleading lag i Sverige i sin klass! Det är kul att en sådan liten förening som vår överhuvudtaget kan konkurrera mot de större lagen, som har råd att köpa in både program, musik och tränarhjälp för uppemot hundratusen kronor per säsong. Våra tjejer får i stället förlita sig på otroligt engagerade och duktiga tränare - och se hur bra det gick! Vi är jättestolta över tjejerna och det var riktigt roligt att se dem. Och så är det så vansinnigt fantastisk att tjejerna efter att alla lag kört sitt program, rusar ut och bara vrålar att det inte spelar roll på vilken plats vi kom, det känns som om vi vunnit!!! De gör det här för att de tycker att det är så kul!

Utsikt från Stora Torg, kl 23:03 på fredag kväll...
  
Och vädret! Vilket väder vi haft, och vilka sommarkvällar! Det har varit alldeles underbart, enda kruxet var att jag absolut inte hade räknat med sådant toppenväder att jag missat att packa ner solskydd... Vi har tillsammans med andra cheer-föräldrar ätit gott, umgåtts och njutit av minisemestern. Den kom helt rätt i tiden kan jag säga, efter en alltför arbetsintensiv period (som i och för sig inte är över). Men nu är det nerförsbacke, och jag har laddat batterierna igen... 


På handarbetsfronten har det av förklarliga skäl varit lugnt, jag har plockat upp ett gammalt UFO och stickat lite på det, och jag har virkat vad maken tror är en rånarluva men som ska bli den ena av ett par vantar för tovning... Sen jobbar hjärnan för högtryck för att planera nästa projekt, som jag inte riktigt vet vad det ska bli! Den som lever får se!

3 kommentarer:

 1. Vilken underbar bild på pojkar i pippitröjor.
  Så vill man att sport ska vara, med hjärta och glädje. Grattis till er alla!

  SvaraRadera
 2. Vad kul för tjejerna! och pippipojkarna var ju inte dumma dom heller! ha det gott

  SvaraRadera
 3. Vilka söta små pojkar i fina pippitröjor. Jag gillar småpojkar, lät lite konstigt, jag menar på rätt sätt :-)))

  Det är himla kul att hör om dina flickor och cheerleading, det finns så mycket mera idrott och skoj utanför main stream, för mina pojkar känns det som om alla deras kompisar spelar fotboll och ishockey. Finns det inget annat? Det är så kul att höra om andra saker som människor hittar på och gör, och kämpar dubbelt så hårt, ibland, när stöd och pengar inte finns på samma sätt.
  Hoppas du kan njuta av en härlig helg, inget jobb och inget regn!

  SvaraRadera