söndag 12 juni 2011

Min skolavslutningstjej!


Så fin, så fin, om ni frågar mig... :-) Nu har jag inga barn i grundskolan längre, efter sommarlovet blir det gymnasiet för denna tös. Tur det bara är barnen som blir gamla.


Jag går ju på keramik också, och jag är INTE en naturbegåvning med lera, men det är roligt. Skålen är en av mina första (den väger bly, och jag älskar den), MEN jag är vansinnigt stolt/förtjust över ljusstakarna i bakgrunden, jag tycker de är jättefina!

OCH NU EN BLOGGERFRÅGA: Är det någon mer än jag som har problem med att kunna kommentera på andras bloggar??? Det funkar ofta inte, sedan några veckor tillbaka. Jag hamnar ofta i någon sorts loop, och för att kunna komma runt det måste jag börja om och välja att kommentera som anonym. Krånglar det, funkar det oftast inte alls att kommentera, endast i undantagsfall. Vansinnigt irriterande. Om det är någon som har ett tips, tar jag tacksamt emot det!

4 kommentarer:

 1. Vilken fin Tös du har!
  Jag gillar din keramik, så roligt att få greja med lera.

  SvaraRadera
 2. Jättefina ljusstakar!
  Jag läste på Fiffs blogg att man ska bocka ur rutan (fortsätt vara inloggad) under e-post och lösenord och det har fungerat för mej.

  SvaraRadera
 3. Du har fått en utmärkelse av mig!

  SvaraRadera
 4. Just det - i själen åldras man inte där är man alltid 17 ;-)

  fina ljusstakar och keramik är jätteskojs.
  har hållit upp denna termin, men ska bygga vedeldad rakuugn på gården i sommar och bränna egen keramik

  vilka härliga färger det är på tröjan du håller på att sticka - sommarfärger.

  SvaraRadera