måndag 2 maj 2011

Kärlek - olika sorters


Jag är så nöjd, mannen i mitt liv har snickrat fina klätterstöd åt mig, och jag är jättenöjd! Eller ja, inte precis åt mig, jag klättar inte så, utan åt rosorna... :-D Nu ska jag bara åka och köpa mig en vit honungsros också! Har en New Dawn på den vänstra ramen redan, och så ska jag även ha en lila eller chockrosa (eller varför inte både ock!) klematis!!!

Apropå kärlek och maken, vi firade bröllopsdag på Valborg. På morgonen kunde denna konversation höras i vårt kök:

Jag
- 12 år som gifta! Och 22 år ihop! Det du!

Maken är tyst ett ögonblick, svarar sen, likom förvånat
-Vad gammal du är!

Detta mina vänner, är romantik på hög nivå! :-)


Och här är en annan sorts kärlek - jag ÄLSKAR mina nya skor!!!

På stickfronten så är baske mig det rosa bomullslinnet klart! Jag är förvånad själv att det gick så fort, och hoppas att jag kan visa bilder på ungen med det på snart (men har inte alltför höga förhoppningar om det, hon har en förmåga att gå iväg när kameran kommer fram). Bebisfilten är snart klar också, ska se om jag kan hitta på någon fin kant till den sen.

/Blenda

5 kommentarer:

 1. hej fint växtstöd, jag letar inspiration till min trädgård.

  Grattis och kul med bröllopsdag, ni har då gift er det år jag träffade min karl, vi har varit ihop 12år och gifta i 2år.

  SvaraRadera
 2. Förstår att du älskar skorna!!!...och maken. Visst är det lite överaskande ibland vad tiden "swichar" förbi.Han som tyckte att du var gammal var väl fortfarande en yngling:D

  En hejare på växtstöd är han i alla fall, ska presentera denna ide´ för min "unga" man.

  SvaraRadera
 3. Lycka till med blomsterprakten mot det fina klätterstödet och grattis till er bröllopsdag!!
  Min make brukar undra hur vi stått ut så länge med varandra, när vi pratar om alla år vi haft ihop :-)
  Och slutligen, jättefina skor!!

  SvaraRadera
 4. Snyggt klätterstöd och jag blir litet avis på att din New Dawn överlevt vintrarna...jag hade en jääääääääääättestor och nu efter två vintriga vintrar är den liten....mycket liten - mår inte bra med andra ord. Hoppas den tar sig.
  Det kommer att bli supersnyggt med rosorna där!
  Snygga skor och sådana gick jag i "förr". Nu när jag närmar mig stenåldern så orkar inte fötterna med sådan höjd...ja, eller rättare sagt på grund av opererade fötter - 17 år är jag fortfarande ;-)

  SvaraRadera
 5. Grattis på bröllopsdagen! Man får en del kommentarer ibland från de närmast sörjande, bäst att tolka dem som kärleksyttringar! :-)))))
  Skorna är helt fantastiska! Förstår att det kommer att bli sommarfavoriter!
  Här ligger det lite lågt med stickningen för tillfället, för mycket på jobbet, yr i huvudet, trött, aporna förkylda och hostiga, sengångaren jobbar mot en massa deadlines... ja, typ livet! Ha en skön helg i sommarvärmen, den skall tydligen komma tillbaka! :-)

  SvaraRadera