lördag 11 december 2010

Jo, jag stickar fortfarande...Laila växer sakta, sakta fram ur mitt knä. Vilket känns jäkligt bra, att det ändå blir ngt på de få stickstunder jag får ihop nu. Jag längtar tills hon är klar, känns som om hon kommer att bli varm och gosig.

Jag har köpt svart Drops Lima, dvs samma kvalitet som Nepal/Laila fast tunnare. Tror nog det blir ngt till mig själv av det också, för mina ungar är överkänsliga mot kli... Men jag försöker att inte tänka för mycket på det projektet nu, har annars en förmåga att mentalt börja på ett nytt projekt innan jag är klar med det pågående! :)

Nu ska jag och Carro åka på julmarknad i Lidköping och porslinsfabriken!

5 kommentarer:

 1. Tack söta du för den snälla kommentaren om de röda muddarna...jag blir så glad!

  Känn inte stress när du får sticka utan njut verkligen av den stunden. Då rinner allt av en och man kopplar av - eller hur!

  Och porslinsfabriken - så länge sedan jag var där. Ska se om det inte kan bli en resa dit nästa sommar.
  Ha det bäst i helgen!

  SvaraRadera
 2. Tack!
  Du får tipsa dina nära om några fina webshopar med garn inför din födelsedag och jul :-)

  SvaraRadera
 3. Skit också, här hade jag skrivit värsta megainlägget och sedan så försvann det i cyberspace! Hrmf. I vilket fall, vilken progress! Den kommer att bli super, lite nöjd du kommer att bli när den är klar! Du inspirerade mej till ett nytt Nepal-projekt, mullbärssilket får vänta. Det är ett Drops mönster i orange-rost Nepal. Jag älskar Nepal, inga noppningstendenser här inte!
  Jag blev lite full i skratt när jag läste ditt senaste inlägg på min blogg, att jag kanske coolar ned lite grand när jag blivit lika gammal som du... Jag är rädd för att jag är äldre än du :-))))) Fyllde 3 januari i år, och väntar nu på 41. Känns helt ok, men det var en del åldersnojja inför förra födelsedagen, men inget hände liksom. Demensen blev inte signifikant värre, tuttarna ramlade inte i backen. Och alternativet, att INTE fylla år, är ju sämre ;-))
  Har lite yngre barn än du, och precis som du säger så genererar de en del extra arbete. Eller så är man för snäll, kanske. Tänkte sticka i soffan ikväll, men så kraschade småaporna pepparkakshuset, stora apan kom hem, såg förödelsen, bröt ihop, varpå jag genast springer iväg för att köpa nya "ingredienser" till ett nytt hus. Skall dekoreras imorgon kväll. Vad skulle Anna Wahlgren sagt?

  SvaraRadera
 4. Halloj och tack =) Vi har ju haft snö rätt länge nu ;-)
  Trevlig helg
  /janette

  SvaraRadera
 5. Hoppas julfriden infunit sig hos dej.
  Önskar dej en riktigt God Jul!

  SvaraRadera