torsdag 15 juli 2010

Garn och Choklad!

Idag har jag fått paket, från Jessica i Nybro! Och det var ett jättefint paket! Det roliga med såna här garnbyten är att man kan få garn man inte själv hade tänkt på, och det är därför jag anmäler mig. Den här gången har jag fått ett garn som jag aldrig ens sett förut, och det verkar jättemysigt - en bomullsblandning som känns nästan som mohair, undrar om det är en korrekt beskrivning? Mjukt är det i alla fall, och jag blev omedelbart inspirerad! :-D Jag tror att det ska bli en stor krage eller något liknande av det... Färgen är underbar, jag kunde inte ha valt en bättre färg själv. De yttersta lagren skiftar i mjukt grå-brunt, men när jag kikade ner i nystanet så skiftar det i vinrött längre in. Det här ska blir spännande att pröva!

Chokladen är redan slut - inte så förvånande, här samlas familjen som ett gäng gamar när det börjar lukta choklad i huset (ahh, det där kanske var en taskig jämförelse, men vi älskar choklad här alltså... :-D)

Tack så mycket, Jessica! Jag vet inte om du har någon blogg, eller ens om du läser detta, men jag uppskattar paketet mycket!

2 kommentarer:

  1. Hej igen Blenda!
    Läget i sommarvärmen? Jag är nyfiken på dina strumpor!!! Funkar hälen? Jag har spanat in en del toe-up mönster, men det blir som du säger, bra klurigt ibland, ditt sätt verkar mycket fiffigare, och snyggt blev det! Funkar de, tror du?
    Njut av värmen... snart är det vinter! :-))))))))))))

    SvaraRadera
  2. Aha! Bor du där! Vi var där för att lillebror med familj bor där. Och visst var vi ute och tittade på fallen också :-)

    SvaraRadera