söndag 30 maj 2010

Vad, vad, vad, vad, VAD SKA JAG GÖRA!?


Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra för tillfället! Jag har en hel del outvecklade trådar (hehe) i huvudet, men inget som riktigt har kommit fram och är klart för att tas tag i än!!! På rean köpte jag några nystan alpacka, som kanske, kanske ska bli en sjal. Men jag vet inte vilken jag vill göra, så... Där är jag nu!
/Blenda

6 kommentarer:

 1. nu såhär på sommaren passar väl ett sommarlinne i bomull bra? =)

  SvaraRadera
 2. Jag ska sticka en Teardrop http://www.kieranfoley.com/knit_lab_teardrop.html i mitt gula Alpaca :-)

  Annars är en tunn ullkofta toppen.

  SvaraRadera
 3. Har du sett vad Viffla och Litet nystan har gjort med Haruni? Jag blev helt förälskad, kanske du också blir! Bilder och länk finns på min sida.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte heller känt mig så "hålig" men just Teardrop har jag kommit att gilla, men att sticka den i riktigt tunnt garn hade nog inte riktigt varit "jag".
  Haruni är snygg den med :-)Klart du klarar att sticka på engelska, det är ju bara en massa förkortningar du behöver hålla reda på och det måste du ju göra på svenska med ;-)

  Mina händer har också en viss förmåga att leta sig till murriga färger... Konstigt.

  Ha en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 5. Tack Blenda, det är inte alls så pilligt som det ser ut, och detta garnet är gestal Eng. Du får gå kurs hos mig sen =)

  Du behöver inte alls använda knorrig bomull!! kolla efter bamboo-blandningar, de är supermjuka och sköna. Järbo har en som är både blank och mjuk, och hjärtegarn har en med soya/babmoo vad jag vet. Tror garnkorgen säljer rowans bambugarner, ett annat tips. Kolla runt lite, det är mjukt som fan och miljövänligare än bomull =)

  SvaraRadera
 6. Åh, du kan väl hjälpa mej med mina UFO:n? :-)))))))))))))))))))))))))))))))))

  SvaraRadera