fredag 13 mars 2015

Vilken present!

Idag fick jag det här fina armbandet i present från min vän @tbritmer! Hon har gjort det själv, och det är knypplat med pärlor. Hon har ganska nyligen börjat knyppla igen, och det tycks inte finnas jättemycket mönster eller sånt att få tag på, så om någon har några bra tips så tror jag att hon blir jätteglad! JAG är i alla fall mycket glad och stolt över mitt fina armband!
 

I mitt förra inlägg efterlyste jag information om mönstret till tröjorna mina döttrar fått av min mormor. Och minsann, en otroligt vänlig själ, Anette, inte bara hade mönstret, hon skickade det också till mig! Tack snälla du, det är otroligt uppskattat! Nu är planen är att jag ska sticka tröjor till mina syskonbarn så snart jag har flyttat klart, och det kommer kännas som om de är från mig men också som en hälsning från min mormor. Det känns himla fint. (Och om någon annan är intresserad av mönstret, så hojta till!)


För övrigt har jag idag varit ledig från jobbet, och från flyttlådor, och tillbringat dagen med min vän, och det har varit en härlig dag! Riktigt fint vårväder har det varit, även om det varit ordentligt kallt i vinden. Men vad 17, det är ju bara mitten på mars!

3 kommentarer:

 1. Så omtänksamt att skicka mönstret till dig - för den tröjan var definitivt något alldeles extra!

  Vilket fint armband du har fått! När jag var barn hade min dåvarande bästa väns mamma kurser i knyppling, och hon var verkligen helt fantastisk på att knyppla. Men det verkar som om knyppling börjar komma tillbaka igen, och tur är väl det, med tanke på allt vackert man kan knyppla:)

  SvaraRadera
 2. Vad häftigt att mönstret fanns kvar ! Och vilket fint armband , min kompis knypplar och det verkar vara rätt så invecklat inget man bara svänger ihop på en kväll liksom

  SvaraRadera
 3. Klart att min bästaste knäppis ska ha ett armband. Fler projekt på gång! :-)
  Kram på dig!

  SvaraRadera