fredag 8 augusti 2014

Nederdelen?

Vet inte om detta kan funka, har inte haft tillfälle att prova på dottern. Ska börja med axelbanden strax. Måste säga att garnet, Strikk-Lin, är en himla positiv upplevelse! Inte alls som annat lingarn jag testat!

5 kommentarer:

 1. Tänk, jag har aldrig vågat sticka i lin. Men blir inspirerad nu när jag ser denna fina! :)

  SvaraRadera
 2. Men så fantastiskt fint! Sitter du och virkar detta på fri hand? En sån läcker blandning av ... jag försöker se, luftmaskerade och stolprader? Vad är det översta, som ser ut som kvarnhjul?
  Det är svårt att se proportionerna när man inte har nåt att jämföra med på bilden - är detta alltså hela linnet och bara axelbanden återstår? (Eftersom du skrev att du skulle börja med dem strax.)
  Nu blev det många frågor, men det var för att det ser så fint och komplicerat ut. :)

  SvaraRadera
 3. så läcker den ser ut!!! Den liknar inget annat jag har sett på länge, men den ser ut som en riktig godbit!

  Men jag har samma undringar som Selda i kommentaren ovanför:)

  Men mest av allt så vill jag se en bild av den (snart) på dottern, så att jag kan bilda mig en uppfattning om hur slutresultatet ser ut:)

  SvaraRadera
 4. Jag är imponerad av det frivirkande, du är superduktig!!! Det ser jättesnyggt ut :) Ser verkligen framemot att se linnet färdigt.

  SvaraRadera
 5. Det ser så härligt glansigt ut , blir mycket sugen att teststicka/virka detta garn . Och jag håller med om de andras kommentarer , du är verkligen en fena på att komponera tekniker på ett snyggt vis ser hur proffsigt ur som helst :-)

  SvaraRadera