tisdag 13 maj 2014

Pågående.

Detta är vad jag gör nu;
Stickar på Armykoftan, även om det blir bara kortare stunder för det är något konstigt med tiden, den bara flyger iväg för mig. Och så läser jag! Och jobbar och planerar student (eller, jag delegerar snarare studentrelaterade uppgifter till andra kan man säga). Idag jobbade jag i Skövde, och då var jag även inne i en affär där de hade knappar, så jag har köpt knappar till Armykoftan. Tycker egentligen att de är ganska gräsliga, men jag tror att de kommer att passa in. Känns som om koftan kan bli bra, fast kanske har jag valt fel storlek, jag tycker den ser liten ut. Men har inte provat ännu, så vi får se. (Och skulle den nu vara för liten för mig, så kommer jag att ge bort den, tänker inte repa upp...) 

Om boken kan jag säga, att de första 150 sidorna var riktigt tröga att ta sig igenom (mycket elände), men nu är den riktigt bra! På senare tid har jag reflekterat över författare, och hur man kan få en bild av dem genom deras böcker. Och att i vissa böcker är historien så fängslande i sig att jag inte "märker" deras stilistiska grepp osv. Medans i andra iakttar jag två saker samtidigt, dels historien och dels HUR författaren tar sig från A till B i berättandet. Den här boken tillhör kategori två. Men är bra ändå, hittills i alla fall.

5 kommentarer:

 1. Det ser ut att vara rätt knappar för den sortens kofta så jag kan bara säga *tummen upp* på det.
  Jag är halvvägs genom "Wool" nu och är helt fast! Nu ser jag fram emot min lilla lässtund på kvällen :-)

  SvaraRadera
 2. Det ser jättesnyggt ut !!! Jag känner igen det där studentförberedelser det pågår nämligen hos oss också :)

  SvaraRadera
 3. Koftan tycks bli en riktig hit! Gillar färgkombon och knapparna, inte är de gräsliga inte, iaf inte på den koftan. Följer med spänning för att få se det färdiga resultatet.

  SvaraRadera
 4. Knapparna ser lite "militäriska" ut så det kommer nog bli en toppen kombination! :)

  SvaraRadera
 5. Jag hade också en färgstämd växtplan en gång i tiden, men den har jag entusiastiskt spräckt för länge sedan... Plantskolor är livsfarliga ställen såtillvida! Precis lika farligt som Ravelry och alla dessa mönster som kan bli nya stickprojekt... :)

  SvaraRadera