måndag 30 juli 2012

Semester!


Idag har jag haft min första semesterdag, och det känns rätt så bra faktiskt! I fredags däremot, var jag nästan gråtfärdig när jag väl gick ifrån jobbet, trots att det var relativt lugnt sista veckan så var jag helt slut som artist. I helgen har jag sovit minst 10 timmar per natt... Nu har jag och maken en vecka semester ihop, sen börjar han jobba igen (blev så här eftersom han började på nytt jobb i juni, det var inte precis så vi planerat det!) Men sånt är det ibland, bara att gilla läget!

Jag var lite överhettad i min stick-hjärna också, så jag har inte orkat ta tag i något riktigt projekt. Men man måste ju ha något i händerna. Jag började på ett par muddar i restgarn (alpacka), men det räckte bara till en och en halv. Och jag vet inte vad det är för färg eller färgbad, så jag har beställt några olika nystan så får jag se.

Jag nystade mina linhärvor efter många om och men. Jag gillar inte härvor! När jag har köpt garn, vilket jag oftast gör till ett specifikt projekt, så vill jag sätta igång direkt! Inte hålla på och nysta och greja! Började i alla fall på en tröja enligt Koftans Kofta, men kände att jag inte riktigt hade ork och lust att fundera så mycket som det behövdes för att göra den med det garnet. Så jag repade upp, och letade istället upp ett Drops-mönster med ungefärlig samma stickfasthet och så kör jag på måtten lite lagom slött så där. Så får vi se hur det blir! Orkar som sagt inte tänka för mycket just nu. Och det är ok, för jag har ju semester!!!

4 kommentarer:

 1. Hoppas du snart kommer in i en skön sommarlunk så att du kan njuta av ledighet och härliga stickningar :-)

  SvaraRadera
 2. Hemskt när man är så trött!
  Nu får du vila och ha en skön semester!
  Alla stick-idéer faller nog bättre på plats när hjärnan fått vila lite!
  Och håller med dej - nysta är så tråååkigt, ont i axeln får jag också, fy!

  SvaraRadera
 3. Takk for fin kommentar. Jeg ønsker deg en herlig semester. Fin genser og kofte du har gjort under her. Kommer til å bli perfekt når høsten begynner. ;-)

  SvaraRadera
 4. Ha en härlig semester ! Min tar slut om en vecka...men jag är helt nöjd , har slappat hela tiden!

  SvaraRadera