torsdag 13 januari 2011

Ljus hos mig!



Vet inte hur det ser ut i resten av Sverige, men här hos mig är det veritabelt VÅRLJUS! Jag blir så lycklig av ljus...

Jag harvar fortfarande på med pippitröja nr 2 i mycket långsam takt, eftersom jag också ramlat ner i Twilight-träsket!

Ha det gott/Blenda

5 kommentarer:

  1. Rätt som det är så är det ljust ! Jag tänkte på det häromdagen då det fortfarande var lite ljust när jag åkte hem från jobbet kl 16.00 Härligt!

    SvaraRadera
  2. Underbart att ljuset är på väg tillbaka!

    SvaraRadera
  3. Jaaaa, ljuset är tillbaka! Det är på G på G på G! Det gäller att tänka positivt! Kanske spelar 40-årskrisen roll när det gäller hur låg man blir, kan säga att det var definitivt lättare att fylla 41 än 40, när man insåg att det är ingen skillnad på hur långt ned tuttarna hänger, om man är 39, 40 eller 41. Undrar hur det är vid 42... Hmmm...

    Håller med om aussie garn och NZ garn. Lyser med sin frånvaro, eller hur??? När vi var i Australien förra året letade jag garnbutiker som en galning, men det enda man såg var typ pysselaffärer med nylongarn. Lyckades inte heller spåra upp några får- eller alpackafarmer, Det får bli nästa gång! Jag hoppas desperat på en nästa gång iallafall, jag gillade down under sååååååååååååå mycket. Ljust och varmt...

    Jag har haft en vecka direktimporterad från helvetet, men tillslut landade allt väl, så idag har jag belönat mej med att äta på cool japansk restaurang, med hela zoo´t och sedan inhandla garn och garnrelaterade artiklar. Schysst lördag! Hoppas allt är väl i pippi-tröje-träsket!
    :-))) Sköt om sig!

    SvaraRadera
  4. Glömde, förvirrad som jag är, länk till koftan. Här är länken till min rektangelkofta. Jag tror iallafall att det är tänkt som en rektangel. Typ.
    http://www.ravelry.com/patterns/library/laura-cardigan

    :-))))))))))) Iiiaaaa

    SvaraRadera
  5. Hej ! Jag fick ett tips på Ravelry . Sök på mönster "Berceau"
    Två personer med samma tanke ...

    SvaraRadera