söndag 10 oktober 2010

Upprepat

Jisses vad befriande!
Min andra uppifrån och ner-kofta, stickad i Nepal. Så här långt hade jag kommit igår natt. Den blev enligt plan - men jag ledsnade! Provade och provade, och insåg att jag vet inte om jag kommer att använda den, det är helt enkelt inte en sån tröja jag vill ha nu... Hur roligt det än är att sticka uppifrån och ner-koftor! Min nöjda min illustrerar just detta, att jag precis bestämt mig för att repa upp. Nu ligger här ett antal nystan och väntar på att jag ska göra färdigt några småprojekt, så jag kan börja sticka en flättröja istället av garnet! Det, däremot, känner jag för att ha på mig nu på hösten!

Förutom svärmorssjalen i något av mina senaste inlägg, har jag också börjat på en mössa till mig själv i brunt nepal. Tror den blir jättefin, men för liten. Och då borde jag ju repa upp även den kan man tycka, men det vill jag inte. Jag gör klart den istället, alltid passar den på någon annan. Och så stickar jag en till åt mig själv istället.


Min stora lilla trollunge! Henne lägger jag in bild på av ingen särskild anledning alls! :-D

6 kommentarer:

 1. Undrar just hur mycket man repat upp under åren.
  Eller som min pappa alltid sagt...sticka en och repa upp två!

  SvaraRadera
 2. Oj då....ska du sticka baklänges...så säger jag. Det blir billigare då ;-)

  SvaraRadera
 3. När man väl har bestämt sig, så är det så skönt att repa upp. Befriande på nåt vis... och så finns alla möjligheter med garnet igen.

  SvaraRadera
 4. Ja det är rätta takter! Inget är så heligt att det inte kan repas upp när man hellre vill göra nåt annat av garnet! Heja på dig!

  SvaraRadera
 5. Snygg färg på Nepalet, samma om min Tang! Och jag vet precis hur det där repa-upp-beslutet kommer till... Det ligger och gror, pockar på, och sedan när man väl har bestämt sig för att repa upp, då känns det jättebra! Vilket min sengångare aldrig kan förstå, han tror att man är arg i den situationen... Att det blivit fel typ. Istället så är det ju början på något nytt! Ha det fint! :-))))

  SvaraRadera
 6. Jag håller med om att det är befriande att ta ett sånt beslut!Har själv precis repat upp så nu sitter man här med lite krulligt garn ....men vad gör det! det finns hundra miliarders mönster ! det är bara att välja och vraka!
  Otroligt fin/vacker trollunge!

  SvaraRadera