måndag 1 mars 2010

Garn & The


Jag har fått garn och the på posten idag! :-D

Och jag tänker att detta måste väl ändå vara andemeningen med den här typen av byten - att man får pröva något man kanske inte annars gjort? Jag har fått ett nystan Zauberball, vilket jag är tämligen säker på att jag inte hade köpt mig själv. Men nu när jag sitter här och känner och klämmer på nystanet, så känns det riktigt roligt, och det ska bli hemskt intressant att se om det stämmer som det står på lappen, att 100 gram ska räcka till ett par damstrumpor! (om jag nu har tolkat tyskan rätt) I alla fall, färgen stämmer inte alls, den ser på min kamera och min dator väldigt blå ut, men i själva verket är det mer petrol, mörkt turkos som drar mycket åt grönt liksom. Jättefint faktiskt!

Sen är det ju the också, smultron, en sort som jag faktiskt inte har prövat tidigare. Ska bli spännande!

Så, Paulina, TACK SÅ MYCKET! Paketet kom i precis rätt tid, jag behövde något sånt här idag! :-D

2 kommentarer:

 1. Hejan Blenda!
  Jag vill tacka för ditt fina garn o the´paket som kom idag!Tee´t o Läkerolen passar perfekt idag eftersom jag har fått en rejäl förkylning!Det lutar åt att det blir schalvirkning av garnet!Ha en fortsatt bra dag!
  Maud

  SvaraRadera
 2. Kul att du gillade paketet :)
  Jag har heller aldrig stickat med zauerball förut, jag var ju tvungen att köpa ett nystan till mig själv också, bara för att prova. Det är ju ganska många meter på nystanet och damen i butiken försäkrade att det ska räcka till ett par sockar.
  Mvh. Paulina

  SvaraRadera