söndag 22 november 2009

Garn och Te!

I fredags fick jag mitt Garn&Te-paket! När jag kom hem från jobbet, möttes jag av en nästan studsande dotter, som förstått vad det var i paketet och var minst lika nyfiken som jag! Jag har fått paket från Catharina, och det innehöll 3 nystan Vartofta Tulip (två vita och ett svart), och tre nystan Superwash Sport från ASA Gjestal Spinneri i två bruna nyanser. Jag har inte provat något av dessa garn tidigare, så det ska bli spännande. Tulip-garnet är helt i akryl, vilket jag av princip inte gillar, men jag måste säga att detta är fantastiskt mjukt! Ska pröva att göra något mindre projekt av det, för att se om jag ändrar mig... :-) Kanske vantar, jag har många vantar i huvudet just nu... Det bruna är ull, och kanske blir det strumpor till något av syskonbarnen, i alla fall vet jag att lilla bus behöver nya sådana! Passar ju perfekt med superwash till barnstrumpor som kan behöva tvättas ofta!


Och så var det ju teét också! Det är från Harrods i London, bara en sån sak! Det är ett rött te, med mycket smak och doft. Provade det till frukosten idag, och det var gott ända tills jag hällde mjölk i det - det blev någon konstig reaktion då, så detta te får drickas utan mjölk! Det var jättefint att se på också, så jag har hällt upp det i en fin glasburk som står på min köksbänk (ja, jag vet att te eg ska förvaras mörkt, men det kommer inte att hinna stå där så länge att det påverkas misstänker jag!) Tycker att teét såg roligt ut när det stod och drog, allt lade sig på botten av muggen, nästan blodrött...

Tack så hemskt mycket Catharina! Paketet uppskattas mycket! :-)

Sen tror jag seriöst att jag har världens bästa och snyggaste temugg. Den är köpt på ett hantverkskollektiv här i staden, och jag har tänkt köpa på mig några fler och kanske även en kanna som hör till. Finns ingen mugg som är godare att dricka te ur!

Och slutligen så blir jag smått galen på Blogger, som visar en version när man skriver och sen publicerar en helt annan...Gaaaaaaaaaahh! Det ser ju inte klokt ut...

1 kommentar:

  1. Jag blev tvingad att köpa en tesort till mig själv av dottern på Harrods, men det ångrade jag inte ett dugg. Jag hoppas att ditt var minst lika gott som mitt.

    Det står på paketet att det är bäst utan mjölk.

    Det vita garnet är underbart så prova det så får vi se om du gillar det lika mycket som jag gör.

    Catharina

    SvaraRadera