fredag 11 april 2014

Strukturen!


Alltså, detta är så vansinnigt fluffigt, och luddigt, att jag och allt runt mig är alldeles fullt av fibrer! Är lite orolig att koftan kommer att ludda av sig jättemycket, och då vet jag att jag inte kommer att använda den särskilt mycket... Men älskar färgen som blir och känslan, det är himla härligt att ta i! Och VARMT! Funderar på om ärmarna ska bli ganska vida på denna kofta, och kanske med uppvik längst ner? Ser framför mig hur jag sveper in mig i denna en sen sommarkväll, fast... Då är det kanske korkat att snedda framstyckena som jag börjat med, om man ska svepa in sig när jag tänker efter. Äh, det får bli som det blir.

Just nu sitter jag i solen i soffan i mitt nyrenoverade vardagsrum, och stickar fluffig tröja och lyssnar på radioprogram från Sveriges Radio Play. Jag har satt barnen på att laga middag (och hoppas att de ska komma och erbjuda mig ett glas vin medans jag väntar), och man kan väl lugnt säga att just nu är livet rätt gött! Tycker lite synd om min man som måste jobba ikväll och imorgon, men sånt är det ibland. Snart är det påsk, så då får han också vara lite ledig!

5 kommentarer:

 1. det låter som en härlig fredagskväll:)

  SvaraRadera
 2. Fint fluff! :)

  Jag försökte publicera kommentaren du skrev till mig nyss via mobilen, men var lite väl tjockfingrad och lyckades radera den istället.... Klant-Linda! ;) Scones till frukost låter härligt i vilket fall, jag tror det får bli det här med. Och hempressad juice!

  SvaraRadera
 3. Så fint det blir!

  Så synd på din löjtnantshjärta! Går det inte att "avskärma" en bit med fiberduk eller något och ha i bättre jord precis där?
  Jag VET inte jag bara funderar... ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh har också en tröja som jag faktiskt storgillar men garnet ger ifrån sig så mycket ludd. Tröjan är ljus, jackan mörk så insidan är alldeles hårig. :( Inget skoj alls.

  SvaraRadera
 5. Överlåta matlagningen på barnen och bara invänta att få vinet serverat alltså... låter väldigt trevligt att ha lite större barn måste jag säga! ;)

  Glad påsk till er alla!

  SvaraRadera