måndag 7 april 2014

Mera virkat!

Det här är typ fjärde försöket med detta garn, och det är inte för att det är något fel på garnet... Det har bara inte velat sig. Har valt fel projekt för garnet, och har valt projekt som jag inte tyckte var roliga att hålla på med. Detta är en perfekt resevirkning, har inte varit ute på vift så jag testat just det, men det är samma upprepning hela tiden. Även perfekt TV-virkning alltså!

I helgen som gick, gjorde jag högskoleprovet tillsammans med min ena dotter. Det var roligt - eller rättare sagt, det kändes som en kul idé när jag anmälde mig tidigt i våras, och nu är det kul att ha gjort det. Men tanken var ju att jag skulle förbereda mig innan, på matten, men det kan man ju säga att det fallerade ganska kraftigt. De senaste veckorna har gått åt till vardagsrumsrenovering (det blir så bra!), samt att tiden går så sjukt fort, att jag inte riktigt har hunnit med. Var ganska omotiverad och ja, bitter, över att behöva gå upp tidigt i lördags för att göra en massa prov... Men som sagt, nu känns det ok, när det är över! Nu ska vi bara vänta 4 veckor för att få resultatet.

2 kommentarer:

  1. Håller tummarna för att provet gick bra, jag skrev det för ett par år sen, skönt det är gjort, en del garn är som besatta, det går bara inte att få till vad man tänkt, det blir sockar hos mig då, ha det gott

    SvaraRadera
  2. Vad coolt att du gjorde högskoleprovet , min dotter och hennes pojkvän satt och skrev i helgen. Efter vad de berättade så är det lite av en pärs !

    SvaraRadera