tisdag 3 januari 2012

Limakoftan 2.3


Jag har repat upp igen, för fjärde gången hittills tror jag! Planen är dock fortfarande sjalkrage och fickor. Försök 2.1 repades upp för det blev alldeles för vida armar och alldeles för mycket ökningar ner under armarna, koftan blev liksom trekantig. Försök 2.2 repades upp för att det blev heltokigt under armarna, vet inte riktigt vad som hände! Jag har inte repat upp hela vägen nu, jag har sparat ca en decimeter från nacken så att säga. Jag hoppas jag inte kommer att repa upp mer, vet inte riktigt hur mycket sånt här garnet klarar av - men än så länge ser det ok ut!

Andra saker man kan göra en ledig vecka:
- Köpa ny bil. Check!
- Softa sjukt mycket i soffan med stickning tex. Check!

Får se vad det mer kan bli resten av veckan. Jag planerar mest att softa med stickning!

4 kommentarer:

 1. nämen viiiiiiiiiilket tålamod du har! Jag hade lagt av för längesedan!

  SvaraRadera
 2. visst är det underbart skönt med dessa mellandagar, all julstress är äntligen över och man kan bara njuta, ha en trevlig fortsättning

  SvaraRadera
 3. Låter så nice med att softa i soffan. Lite avundsjuk... hoppas nu verkligen att det blir bra med din kofta. Håller med om att du verkar ha ett tålamod som en ängel . Men som Robban Broberg sa:Målet är ingenting vägen är allt !

  SvaraRadera
 4. Jag beundrar ditt upprepningstålamod! Jag är helt knäckt idag efter att ha froggat i princip hela mitt julprojekt. Det blev inte bra... Vad skall man göra nu? Tog livet slut? Egentligen tog livet slut för ett par dagar sedan, jag fyllde 42! Vi är nog födda samma år, men jag i början och du i slutet. 42 är inte roligare än 41... Tvärtom. Men samtidigt är det ju trots allt bättre att fylla än att inte fylla, om du ser vad jag menar... :-)
  Barnen ja, jag har inte börjat behöva oro mig så mycket än, det äldste är 12, men jag inser ju vad som komma skall. Och sedan är det ju inte bara oron, utan också saknaden, att de är ute och lever sitt liv, medans jag skulle vilja ha dem i soffan och diskutera roliga saker. Men samtidigt, som du skriver, så vill man ju att de skall ha ett eget liv, med vänner och kärlekar. Ja, ett mammahjärta skall härdas! :-)))) Lycka till med Limakoftan nu. Jag skall snyfta färdigt och repa nytt mod.
  Må så väl!
  / :-)))

  SvaraRadera