lördag 14 januari 2012

Krispigt!


Köpte garn igår, Drops Eskimo i krispiga "juvelfärger". Tänker göra fler pannband i det, så det finns hemma - om jag har tur så tar barnen på sig dem när det är minusgrader!!! Och så köpte jag även lite mer Drops Cotton Viscose som jag ska ha till Limakoftans sjalkrage och lite så där.

Med Limakoftan har jag nu kommit lite längre, är väl fortfarande på version 2.3 tror jag och det känns som om den inte kommer att repas upp runt kroppen mer nu. (Och visst är det charmigt med ego-bilder tagna i badrumsspegeln - NOT! Men vad gör man inte.) Jag har fått justera mitt tänk avseende fickorna lite, hade tänkt ha infällda fickor och gjorde till och med en "prov-ficka" för att kolla att konstruktionen funkade, och det gjorde den. Men sen när jag stickade dom på själva koftan så skulle jag ju även ha Cotton Viscose i ovankant på fickorna - och då sket det sig! Och jag orkade inte klura mer på hur jag skulle lösa det, så jag bestämde mig hastigt och lustigt för att göra utanpåliggande fickor istället. Jag SKA ha Cotton Vicose i ovankant!

Det kan nog bli bra det här! Hoppas jag!

2 kommentarer:

  1. Vilka"ljuvliga juvelfärger"! Blir nog jättesnygga pannband. / Annika

    SvaraRadera
  2. Men hej igen! :-) Har varit lite bortrest ett tag, och allmänt icke närvarande, men nu så... TACK för fina kommentarer på min blogg!!! :-))) Jag vart inne och läste på Lady Dahmer, och håller med, det verkar vara en frisk vindfläkt. GILLAR hennes fet-bilder, hur bra som helst. Sedan verkar hon ju inte vara positiv till AW, men men... :-) Jag har läst ut AWs dotters bok nu, och det är bara så ledsamt alltihopa, ja, det kommer kanske ett inlägg senare om detta. Det låter så friskt och fräscht att du aldrig läst en barnuppfostringsbok! Du hade dock grym erfarenhet när du fick barn, att ta hand om dina småsyskon sådär är ju helt otroligt! Har ni schysst relation nu, du och din lillasyster? Jag gillar människor som gör annorlunda, som inte lever sitt liv efter den där "mallen". Du är superstolt över dina flikor, tror jag det, jag tycker du också har all anledning att vara grymt stolt över dig själv, respekt mannen (kvinnan, menar jag förstås!)! :-))) Jag är en sådan där förläst akademiker, som ser sådär klen och lungsjuk ut, och som tror att alla svar finns i böcker... Ibland blir det bra, ibland blir det dåligt... Det vi, Sengångaren och jag, lyckats fiska ut ur Barnaboken, det tror jag blev bra iallafall. Tror jag.
    Nä, det där med att 50 är nya 30, det kan de ta och spola ned någonstans. Det kommer INTE att bli roligt att bli äldre, och klimakteriet är en fasa utan like, jag är helt övertygad. Jobbar lite med en "kändisgynekolog", hon sa till mig att efter klimakteriet får man försöka bevisa sig själv utan att se gullig ut. Hmmm, undrar hur det skall gå????? Visste du att den grupp av kvinnor som tar mest extra östrogen i 50-årsåldern är kvinnliga gynekologer? Och därefter kommer manliga gynekologers fruar? Undrar varför?

    Koftan ser asbra ut! Snygg passning över ryggen! Heja på och må väl! :-)))

    SvaraRadera