lördag 26 februari 2011

Kanske inte vad ni tänkt er...

Alltså, det var detta jag menade med att pimpa upp ponchon lite... Hoppas ni inte blev alltför besvikna, själv kände jag där att jag kanske (ofrivilligt, men ändå) byggt upp förväntningarna lite för mycket! Det kan också vara så att jag som just suttit och kollat på underbara broderier i bloggar, själv blev lite besviken på min minimala pimpning... Men men, this is it för den här gången!

Jag har tagit tag i Laila igen! Den är verkligen jätterolig att sticka, trots att jag nu gör armar som i princip bara består av slätstickning. Jag var i väg till min LYS för att komplettera med mer garn, men de hade inget i samma färgbad hemma så jag valde att vänta till nästa leverans kom in. Men så fick jag stanna hemma från jobbet i onsdags och orkade inte annat än sitta still i soffan (allt annat fick det att snurra i huvudet och jag mådde illa, trodde jag skulle få magsjuka - men jag klarade mig! tack och lov), och då passade jag i alla fall på att rensa lite i mina två överfulla stickkorgar - och minsann, där hittade jag 5 nystan till som hade "försvunnit", så nu är det bara att köra på! Det ska bli så roligt när den är klar, tror att det blir en sån där riktig myströja!

Och jisses vad jag är sugen på att valka/tova! och att brodera på det sen. Är så grymt imponerad och inspirerad av tex Ä I A Garts kedjebroderi!  Men det där med att brodera kan jag lika gärna strunta i, jag är inget bra på det och tappar sugen när det inte ens blir i närheten av vad jag har tänkt mig. Fast jag borde kanske kolla om inte något av studieförbunden har någon kurs i typ yllebroderi, jag är ju inte helt obildbar så kanske skulle jag ha tålamod att lära mig lite basics i alla fall? Tål att fundera på...

Ha en bra helg, out there!
/Blenda

1 kommentar:

  1. Inget stygn är mer värt än något annat ! Om man ska tänka på din poncho så kanske "less is more" ? Huvudsaken är att man tycker om att sy ,sticka och bara göra med händerna eller hur ?

    Jag tyckte rosen var fin:-)

    SvaraRadera