onsdag 2 februari 2011

Blockning pågår


Jorrå, såatte... Kanske, eventuellt, kan jag ordna bilder med barn i tröjorna till helgen!

Nästa projekt att bli klart är Laila (min lila Nepaltröja med flätor), men det stannade liksom upp lite eftersom jag fick materialbrist igår. Ska försöka lösa det i slutet av veckan, materialbristen alltså...

Men jag har ju äntligen fått börja med något nytt!!! Så himla roligt! Det är Heléne Wallins "På Tvären", och mönstret är superlätt och roligt! Och jag som är lat, gillar ju smarta lösningar som gör att man slipper ett extra moment, som i detta fallet att uddkanten (eller vad det nu kan kallas) stickas med direkt och inte måste sys fast efteråt.
Färgen är helt missvisande, tack vare sunkigt inomhusljus, egentligen är det en härlig mörklila färg.
Ha det gott/Blenda

3 kommentarer:

 1. Men guscha så snyggt de ligger blockade! Jag gillar polkapippivarianten bäst! Nytänk :-)) Men "på tvären" ser så intressant ut, skall kolla länken! Nu blev jag också sugen! Blir sugen på alla nya projekt... Så lite tid och så mycket att vara sugen på. Sitter i soffan och stickar på Laura, den är också himla kul. Borde gå och sova, kommer ångra mej imorgon annars. Må så gott! :-)))

  SvaraRadera
 2. Fint, fint. Visst är det svårt att fota lila?! Härlig sjal!

  SvaraRadera
 3. Garttis till alla pippi. Jag har sneglat på sjalen på tvären nu blev jag rigtigt sugen! Gillar också "mindless knitting " dom är så bra att ha med överallt när det finns en minut över.
  trevliga helgen på dig :-)

  SvaraRadera