torsdag 17 juni 2010

Betraktelse

Vi har en hängbjörk utanför huset. Idag tog jag med mig kameran in under kronan - och det är faktiskt magiskt där inne. Det är ganska blåsigt ute idag, men där under var det liksom stilla.

Stammen är himla fin, och jag ser en skulptur där - ser ni mannen med upplyftade armar och bakåtlutat huvud?

När det gäller stickningen har jag fortfarande inte lyckats ta mig ur den stiltje som jag hamnat i. Jag stickar visserligen, men bara "rutin-grejor", i avvaktan på det jag egentligen ska sticka... Som jag inte vet än vad det ska bli. På något sätt har jag för många saker jag vill göra. Sjalar, koftor, sommartopp. Jag vill testa bambugarn, jag vill göra ett större alpacka-projekt och jag vill testa att göra tovade tofflor stickade från tån.

Så, jag vet helt enkelt inte. Jag bara velar fram och tillbaka, ibland känns det nära och som om jag har bestämt mig, sen kommer jag liksom inte igång.

Nä, jag har ett paus-projekt att hugga tag i så länge, ett par dam-raggisar och ett par herr-raggisar, som ska vara mitt bidrag till prisbordet vid sommarens släktträff! Alltid är det väl någon som vill ha ett par hemmagjorda raggsockar! :-D

4 kommentarer:

  1. Du behöver MER garn i lådorna!!! ;-)

    SvaraRadera
  2. Tösen är van att få heta ett kärleksfullt "Ungen" här med. Kärt barn har många namn!

    SvaraRadera
  3. Jättehäftig björk! Ser mannen. Du kommer nog hitta nästa projekt tids nog, det kommer till dig!

    SvaraRadera