lördag 25 januari 2014

Ränder!Jag stickar ränder nu, ett Dropsmönster men i annat garn än föreslaget. Det blir mjukt och fluffigt och förhoppningsvis varmt! Kanske till och med lite flärd, för jag har lagt in en guldtråd i de beiga ränderna... Även om det inte syns på den sopiga inomhusbilden.

Det är andra gången jag skriver detta inlägg - jag har fått så stora problem med Blogger, att jag nu kommer att börja leta efter andra alternativ. Förutom att Blogger autokorrigerar allt jag skriver, eftersom den tror att jag skriver skitdålig engelska, så har jag nu sedan ett par veckor tillbaka stora problem med att lägga till bilder i mina inlägg. Det går bara genom att maila in dem, men det är inget alternativ för mig att blogga via mailen eftersom man förlorar så mycket redigeringsmöjligheter och möjligheter att lägga in länkar osv då.

Jag tar tacksamt emot förslag på andra bloggleverantörer!

3 kommentarer:

 1. Lyxigt med guld!

  Synd att blogger bråkar med dig. För mig har det funkat bra den senaste tiden, men i perioder så har det varit problem för mig med.

  SvaraRadera
 2. Trist när tekniken sviker ... Har dock inga bra förslag

  SvaraRadera
 3. Jo men jag ser litet guldigt där! Vad märkligt att du har sådana problem...jag har ju två fotobloggar med blogspot-adress och de har alltid fungerat klockrent.
  Det där med bilderna....bara en liten ödmjuk försiktig fråga...minskar du bilderna i filstorlek i något bildprogram innan du laddar upp dem? Tänkte bara försöka hjälpa dig och det var det första jag tänkte på då....

  SvaraRadera