fredag 3 januari 2014

FO: Kaninvantar!

Färdigt sedan en tid tillbaka, men inte bloggade förrän nu! Mina vanliga virkade vantar, den här gången I Drops Baby Merino, virknål nr 3,5 och med en nålfiltad kanin-siluett som dekoration!6 kommentarer:

 1. Vad skall man säga? Bedårande söta är väl det som passar bäst!

  SvaraRadera
 2. Hej hej och god fortsättning på det nya fräscha året! Jag firar med 2 kg lösgodis... Tänkte det skulle bli min första och typ sista godisskål i år. På tisdag börjar allvaret. Träna och sova och äta ok. Ett försök att få upp energin! :-)) För det är som du säger, bristen på snö gör det lite mörkt. Liiiite snö hade varit najs.

  FIn kanin, är den er? Jättesöt! Och fina vantar, fina sockor och fantstiskt fin tröja! Speciellt tröjan ser "butique-shoppad" ut! Visst är det så himla coolt att göra egna kläder? Stackars alla stackare som inte kan! ;-))) Håller nu på med en ny kofta, har två på blockning. Lite svårt att blocka med kissarna, de vill inte låt ullen vara. Och inte granen heller. Den ser inte klok ut i år. ALLT pynt hänger i de övre 20 cm... Och det är löjligt hur katterna tar över. I natt låg jag som en sne banan i sängen för att inte störa Darcy som hade brett ut sig. Jaja...
  Jag blev glad du blev glad över stickmarkörerna. Du har gjort mig väldigt glad med fina och emaptiska kommentarer under året. Tack! :-))))

  SvaraRadera
 3. Så ohyggligt söta! Och vilken rar liten gynnare på första bilden! :)

  SvaraRadera
 4. jag blev lika kär i kaninen som i vantarna, kul ide

  SvaraRadera