onsdag 10 oktober 2012

Stickblogg?

Man undrar ju om detta verkligen är en stickblogg, men jo, det är det faktiskt! Det är bara det att jag är så himla långsam, och det känns som om jag inte kommer någon vart...

Men det gör jag nog, hoppas jag.

Har funderat på det där med stress. Och nu syftar jag på stickningen; jag känner det som om jag har massor med saker som jag BORDE göra, och jag har en lång kö med grejor som ska stickas. Och det är baske mig inte roligt. Och det här håller jag ju på med för att det är min hobby och terapi, för att det ska vara roligt och kul och avslappnande. Så vad gör man då?

Jag har bestämt mig för att "reboota". Jag ska tömma min kölista och strunta i vad jag borde göra, och inte planera vad jag ska göra efter bebisfilten jag håller på med. Jag kan bestämma det SEN, när jag är klar och sitter där och är sugen på att göra något!! Så det så.

4 kommentarer:

 1. ER enig med deg deg, det tar jo tid. Nå jeg strikker mye tar det uhorvelig mye tid og den tiden må man jo ha. Det er ikke lett å bestemme seg for en ting om gangen for når man strikker bobbler det jo opp nye prosjekt i hodet, men lykke til. ;-)

  SvaraRadera
 2. Åh, jag håller med! Min mentala lista, även sticklistan, har blivit lång. Och det ääääääär ju roliga saker, det är det men, tillslut blir listan ett måste. Och då är det ju inte kul längre!!! Speciellt inte om den innehåller en massa "beställningar", som jag i princip inte tar emot, men så blir det så ändå... Fasiken, jag trycker på omstart jag med! :-)))))))Jag vill också skriva om annat, annat än stickning, och så frågar jag mig själv om jag "får" det? Ja, även bloggen skulle ju vara fri och rolig... För mig. Och kanske för andra också, men då i andra hand. Inga måsten skriver du på din blogg. MÅSTE hålla fast i inga måsten! :-))))) Hoppas du får en kravlöst underbarhelg! Det skall jag ha! :-)))))) Kram!

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra idé, det som man lagt i kölistan blir nästan aldrig av ändå, inte för mig i alla fall. Man hittar ju hela tiden nya fantastiskheter som man vill sticka!

  SvaraRadera
 4. Tycker helt klart att du gör rätt i att rensa i listan - som du själv skriver - stickning ska ju vara skoj och terapeutiskt, inte ett måste!

  SvaraRadera