lördag 20 oktober 2012

En helg i Skåne!

Jag och maken firar helg i Malmö! Vi har det VÄLDIGT gott! Vi har utnyttjat döttrarnas julklapp, chokladprovning, vilken hit! Det värsta är väl att vi därmed har förstört Marabouchoklad för all framtid...

Och vilken tur vi har med vädret, i västsverige ösregnade det och här har det varit underbart höstväder...

OCH jag har köpt underbart höstfärgat garn som jag ska göra en enkel sjal eller halstub av! :-D

4 kommentarer:

 1. låter härligt med en helg i Skåne....och framför allt uppehåll.
  Du har tagit väldigt fina bilder... på dottern bl.a

  SvaraRadera
 2. Låter som en riktig energi-input! Tycker att både fin-choklad och Marabou funkar... Olika behov liksom! ;-) Choklad behövs verkligen nu, snart kommer snö-djävulen till oss. Och det innebär att man (jag) måste baxa Sengångaren till vinterdäcken och få honom att byta.
  Jag blev jätteglad för din kommentar om att även icke-stick-relaterad inlägg funkar! :-))) Det är lite svårt att veta, och så börjar man fundera över vem man egentligen bloggar för, andra eller sig själv?

  Har en hyper-vecka framför mig, med 10-årskalas, disputation och besök av diverse parasiterande 40-talister :-)))), men vi skall väl överleva det också!
  Sköt om dig!
  :-)))

  SvaraRadera
 3. Tack! Vad glad jag blir :) Jag har bloggat ganska länge på http://lillavackraanna.blogg.se/ innan, så det är kanske från den bloggen du känner igen mig och typen av innehåll :) Jag bytte domän och portal för bara någon vecka sedan!

  SvaraRadera