lördag 3 mars 2012

FO; Rosa South Bay Shawlette

FO nr 3 för i år är alltså ännu en South Bay Shawlette! För info om den, se inlägget på den förra, det enda som skiljer är färgen!Ser ni ljuset, ser ni ljuset! Det är våååååårrr!

Ska ju visserligen eventuellt snöa i nästa vecka, men det skiter jag i för det kommer inte att kunna ligga kvar någon längre tid ändå, vintern har redan förlorat greppet!

Enda problemet nu, är att jag inte vet vad jag ska göra härnäst.

4 kommentarer:

 1. Visst är det vår fast idag har vi frost på alla träd :) men som sagt det skiner jag i oxå!ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. vilken underbar färg! vårfärg!

  SvaraRadera
 3. Tjusigt! Och som sagt, du har fått upp farten! Det är härligt när ett mönster liksom sitter i fingrarna och man bara kan virka på! Superfin blev den!
  Har du inga UFOn att ta tag i ;-) ? Jag sneglar på en Cleonis (Ravelry), tyckte den verkarde himla tjusig!
  Japan, ja... Såg en dokumentär igår om berättelser från de som överlevde tsunamin. Hua. Det skakar ju ofta i Japan, så man kommer nog att känna något skalv om man är där i 5 veckor. Hoppas på att det blir ett litet i sådana fall. Strålningen skall vara ok i de delar vi skall resa, vi skall först till några öar sydväst om "fastlandet", sedan Tokyo, Kyoto, Hiroshima och lite allmän tågluff typ. Pojkarna är helt fast i japansk kultur, jag hade nog inte kommit på att åka dit. Men nu känns det kul, det kommer en del intressant garn från Japan bl a... :-)
  Hur går det med håret! Panik typ?! Skall det vara ett åldertecken, det också? Typ ALLT rasar efter 40... Hoppas det känns ok ändå! :-))))
  Må så gott i vårljuset!

  SvaraRadera
 4. Precis, helt rätt, baksidan??? Var/vad är det?? :-))))))

  SvaraRadera