måndag 14 mars 2011

Nästa: froggning.Denna sjal i bambu ska strax repas upp, för den blir alldeles för smal eller alldeles för vasst V-formad, ja ni fattar väl! Det ska bli en sjal eller krage av det, men kanske inte en candle... Tror jag.

/Blenda

5 kommentarer:

 1. Är det där en sjal att rekomendera, eller kan jag stryka den från listan?

  Tycker jag hör många som skriver att CF sjalen blir just väldigt spetsig, och de jag sett höja den till skyarna har lagt in extra maskor mellan "flammorna" för att få den bredare.

  Tack för kommentaren på mitt lilla lapptäcke också! Jag hoppas att du har rätt! :-)

  SvaraRadera
 2. Så synd att du behöver repa upp, mönstret på den ser jättefint ut. Men det är bättre att du blir nöjd! :-)

  SvaraRadera
 3. Du har helt rätt i det du skriver om balans!

  Hade en diskussion kring balansen mellan privatsfär och systemsfär för en tid sedan och jag inser allt mer hur tacksam jag är över att jag lever i en situation där jag tvingas in i att skapa en hållbar balans (lite till sksillnad från många av mina klasskompisar utan barn och familj)
  Detta har till följd att jag ofta helt släpper skolan till förmån för barnen och skapandet, och faktiskt så tror jag att det gör mig till en bättre student också, ffa på sikt!

  SvaraRadera
 4. Tjo flöjt Blenda! Huuuuur snygg blev Laila!!!! Mönstret ser också så himla komplicerat ut, en tröja stickad av ett pro, helt klart! Jag förstår att du blev supernöjd! Dessutom är Nepal helt underbart. Jag har haft min Nepal-polotröja (i samma färg som din Laila) massor, och inte en noppa så långt som ögat kan skåda.
  Har precis varit i USA på lite konferenser och sitter nu jet-laggad och seg i soffan. Orkar inte ens sticka, hur sorgligt är inte det? USA är världens rump-hål, det enda jag gillar med det landet är alla glassmaker. Skönt att vara hemma och jobba på zoo´t igen :-)))
  om den spetsiga Candle flame, Dödergök hade precis en bra beskrivning på hur hon breddar den, kanske värt ett försök, mönstret i sig är ju super.

  Sköt om sig, snart är det vår på allvar (+15-20 grader i Washington i veckan...)!

  SvaraRadera
 5. Det är alltid trist när man måste repa upp,särskilt när man kommit så långt men vad gör man inte när man inte "trivs" jag är likadan,ibland är det bara ett måste och det känns bättre att få det rätt och så som man vill ha det istället!! =)

  SvaraRadera