måndag 6 september 2010

En arm

Apropå bilden i föregående inlägg, jag kommer att tänka på en händelse från förr:

Jag och dåvarande pojkvännen, nuvarande maken, besökte hans familj i Norrköping. Hade varit och fikat på ett fint ställe, och på väg tillbaka till bilen ser jag att bilen brevid vår, hade en personlig nummerskylt. Det här var på den tiden när det var nytt och häftigt. I alla fall, på skylten står:

En arm

"En arm" hojtar jag till mitt sällskap som följer efter mig, "vad är det för en tok som har en nummerskylt med en arm på?? Vad är det för roligt med det, liksom?"

Varpå jag plötsligt hör springande steg bakom mig, och jag vänder mig lite halvt om, blir nästan omkullsprungen av en man med, just det, bara en arm... "Tja", säger pojkvännen/maken, "kanske någon som faktiskt bara har en arm?"

Efter det har jag faktiskt lärt mig (med åren) att inte bara prata rätt ut, ibland kan det vara bra att ta sig lite tid för eftertanke också.

Öh, kände att jag vill tillägga att jag var typ 17-18 år när detta hände.

2 kommentarer:

  1. Hahahahhahaha, så himla kul! Antar att den enarmade mannen själv hade en viss självdistans till sin enarmdhet (nytt ord?), eftersom han hade valt den nummerplåt han hade. Man kan ju hoppas :-))))

    SvaraRadera