fredag 19 mars 2010

Semester!

Idag har jag semester! Känns helt ok, har egentligen inget inbokat även om det dök upp en del småprojekt igår kväll när familjen förstod att jag tagit ledigt...

Så idag ska jag veckohandla (så fort affären öppnat), jag ska försöka få tag på en liten bit mjukt svart tyg för att sedan kunna laga Ellas tävlingsdräkt, jag ska köpa guldig glitterhårspray, köra Carro till arbetsmöte, och jag ska ta med min trasiga KnitPro-sticka till garnbutiken! Sen behöver det fixas lite här hemma, men det kommer jag att hålla på ett minimum idag känner jag... Imorgon bitti drar tre fjärdedelar av familjen till Borås för att delta/titta på distriktsmästerskapen i cheerleading, ett projekt som beräknas ta precis hela dagen och en bra bit av kvällen i anspråk. Men åh, så roligt det är! Om jag får några bra bilder/filmer kommer jag ev att visa upp några här på söndag eller så.

Men det där med KnitPro. Som jag skrivit i ett tidigare inlägg, hade jag inte bestämt mig för vad jag tyckte om KnitPro. Jag kan säga nu, att det har DEFINITIVT tippat över, jag gillar dem INTE!!! Jag har ju bara dem i akryl (plast), och jag har hela tiden tyckt att de är väl vassa i toppen, och i och för sig tänkt att det kanske finns situationer då det är bra att de är väldigt spetsiga. Men nu har som sagt en av stickorna gått av, och det andra gången jag testar dem! Man kan ju knappast prata om slitage menar jag. Skitdåligt verkligen. Sen gillar jag ju som sagt idén med utbytbara tippar, men frågan är om det är värt det. Kan i alla fall intyga att det var ren lycka att få sticka vidare med min gamla hederliga metallrundsticka, jag kände verkligen skillnaden när jag så där mitt i tvingades byta.

Det ska bli intressant att se vad andra stickerskor tycker om akryl-varianten av KnitPro, jag har noterat på flera bloggar nu att det har inhandlats set i glada färger...

2 kommentarer:

 1. Nej, surt när stickor går av rent! Så ska det ju inte vara!

  Kan hålla med om att spetsarna på acrylstickorna är lite väl spetsiga. Tycker iaf att formen skiljer sig betydligt från de i trä! Har haft problem med ett par av mina trästickor (men då har jag också stickat mycket med dem och de har fått fälja med på diverse äventyr så de är förlåtna då det trots allt är trä, är sköna att sticka med och har gått att rädda med lite sandpapper)

  Har precis köpt ett par metallspetsar för att testa. Tänkte att där har man ju fördelarna att kunna justera som man vill men tåligare än de andra? Får återkomma med rapport... ;-)

  Hoppas du hann med alla dina ärenden! :-)

  SvaraRadera
 2. jag gillar inte plasten. men harmony wood - dom älskar jag!

  0)

  SvaraRadera