tisdag 15 september 2009

En bok, flera böcker

Böcker är kul, och idag fick jag en bok om stickning på posten! Jag är ju nybörjare, så vad passar bättre än en handbok om stickning! Jag har bara bläddrat lite i den, och det finns en del mönster på olika sorters, ja, mönster, med spännande namn som Malteserkors, Fruktskålar, Fågelfjät och Lindelöv... Jag får säkert anledning att återkomma till denna bok!

Sen hade jag ju även beställt en annan bok, nämligen uppföljaren till boken Hungerspelen av Suzanne Collins. Det är en av de bästa böcker jag läst under de sista åren, och jag rekommenderar den varmt! Bok nr två som alltså kom med posten idag, heter Catching Fire, på svenska kommer den att heta Fatta Eld. Jag hoppas att den är lika bra som första delen. Det här är böcker som är skrivna med unga vuxna som målgrupp, men den är lika intressant för alla som någon gång funderar över vilket samhälle vi lever i. Jag köpte den till mina döttrar, och min yngsta har läst den och blev lika fångad som jag, och vi har haft en del intressanta diskussioner!
Nu ska jag gå och bläddra lite i mina böcker (stickboken i alla fall, den andra lär jag väl inte se röken av på ett tag...) och sticka en bit till på flätstrumporna! :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar