fredag 26 december 2014

Mellandagar...

Det är mellandagar nu, och äntligen kom det lite kyla och frost! Inte för att jag är så himla glad i kyla och frost i sig, men jag gillar att det blir både torrare och ljusare ute... Idag skiner till och med solen!
 
Vår julhelg har hittills varit lugn och fin, vi har träffat släkt och vänner i vanlig ordning. Och jag tror faktiskt att jag, som i och för sig sällan hetsar upp mig över julfirande, julstress var det länge sen jag höll på med, men jag har upplevt detta som en av våra skönaste julhelger på länge. Trots eller kanske tack vare, att det händer och sker massor av saker runtomkring! 

Jag gjorde ett nytt försök att fota Miss Watson, denna gång i dagsljus. Färgerna är lite mer som de ser ut i verkligheten på denna bild. Måste erkänna att jag inte känner mig så himla engagerad i Miss Watson, men nu när jag stickar bålen så är det i alla fall en bra TV-stickning. Behöver inte fokusera överhuvudtaget, bara låta händerna löpa på. Vet inte riktigt varför jag är lite "styvmoderlig" mot Miss Watson, men vi får väl se hur det blir. Kanske blir roligare när jag kommer till oket?

När det gäller stickningen nu, så har jag egentligen massor med saker som jag vill sticka, men har inte rätt garn till projekten hemma. Och inte heller har jag bestämt exakt hur jag vill ha det, om jag ska freestyla eller om jag ska sticka något särskilt mönster. Så därför får jag hållas med Miss Watson ett tag till...

2 kommentarer:

  1. Låter som en skön jul! Fin stickning!

    SvaraRadera
  2. Kylan och frosten har nått hit med, känns lite som en befrielse faktiskt att slippa fukten.

    Ibland blir det ju lite tråkigt att bara sticka runt, runt. Men den bästa motivationen är ju ändå att man någon gång kommer till oket och då är det ju skoj igen. Gillar att sticka nerifrån och upp, annars har jag svårt att få det hela färdigt. Min bokuströja tog nog 1 månad att sticka oket och 7 månader att sticka resten :)

    SvaraRadera