måndag 15 september 2014

Jag gillar olika!

Jag gillar olika, och jag är en av de 87 % som INTE röstade på SD.

Nu är vantarna färdigvirkade, och de ska bara tovas och kanske nålfiltas också tror jag. Men jag väntar lite med det, för jag tror att jag slänger ihop ett par till. Om jag har tillräckligt med garn hemma.

Den här bilden är med bara för att jag tycker att de är snygga, mina hemodlade chilisar. Tyvärr är de bara snygga, för det var inget sting alls i dem... För övrigt har jag bakat bröd och gjort tomatmarmelad idag så det luktar gott här nu!

8 kommentarer:

 1. Jag såg en skylt på "87% av befolkningen röstade inte på SD" på vägen hem idag - jag tillhör också 87% av befolkningen:)

  Var det inget sting i dina hemodlade chilisar:s vilken besvikelse. Fast det ser ut att vara en sort som inte är jättestark... så om du provar en annan sort så kanske du hittar en som smakar:)

  Rosa vantar - du har verkligen gått loss på rosa:D

  SvaraRadera
 2. Jag gillar också olika - helt otroligt att någon röstar på det partiet!

  SvaraRadera
 3. Jag är så kär i dig min vän, både för att du är 87% ;-) och allt annat :-)
  Testa att göra chilimarmelad? Då kanske det inte gör så mycket att det inte är så mycket sting i?
  Krampårej

  SvaraRadera
 4. Liker at du gillar olika :) !

  SvaraRadera
 5. Ja , hurra för olika ! snygga glasögon har du också , dom klädde dig mycket fint,Virkade vantar är himla fint jag kanske borde använda upp lite av min stash ....

  SvaraRadera
 6. Håller fullständigt med dig :) gillar också olika!

  SvaraRadera
 7. Vad vore världen om vi inte var olika. När jag tittar på min egna kommuns röstresultat så skäms jag. Hela 89,6 % har faktiskt röstat, det är ju bra. Tyvärr har 15,5 % röstat på "det onda". Det ser dessutom ut som om ju längre ut på landsbygden man bor ju mer inskränkt är man i sina värderingar.....
  /Anna

  SvaraRadera
 8. Vad väntar du på?:) börja sticka med 2 färger fortast möjligt:)

  Men jag kan känna igen hur du resonerar. Precis så tänkte jag också på den tiden jag surfade runt på andras stickbloggar och såg vackra alster stickade med 2 färger. och jag inte kunde själv. Jag försökte halvdant några gånger utan framgång, men sedan såg jag den - vanten - den jag bara var tvungen att sticka för att den var så vacker. Första vanten blev en katastrof, fulast i världen. Men den fick mig att fatta hur jag skulle hålla garnet och stickorna för att det skulle funka:)

  summan av det hela blev såklart att jag fick sticka 2 vantar till för att få ett par vantar som såg likadana ut. Vantarna är använda till "döds" för länge sedan, men herregud så jag älskade dom. För dom representerade något jag hade velat lära mig länge, innan jag faktiskt försökte på riktigt och lyckades:)

  Så vänta inte, börja så fort du kan:)

  SvaraRadera