onsdag 30 oktober 2013

FO: Vintervita vantar!

Ett par vantar är klara, det är mitt vanliga mittemellan-projekt. Det skulle blivit en mycket större snöstjärna egentligen, men den blev FÖR stor, den fick inte plats. Då jag fick freestyla fram denna variant istället.
Jag är ganska nöjd.

5 kommentarer:

 1. Fina! Bra att ha klara nu när det börjar "rugga till sig" ;-)

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Jag skulle också behöva sticka mig ett par vantar tror jag, det börjar bli lite kyligt nu.

  SvaraRadera
 3. Du ska vara helnöjd med vantarna. Kanonsnygga!!!

  SvaraRadera
 4. JÄTTEFINA ! Gillar att det är vitt på vitt , blir som en relief

  SvaraRadera
 5. Men snyggo!!!!! På bilden med din nya fina gröna sjal (som blev super) är DU värsta modellen ju (jag avundsjuk)! Och din nya "porträttbild" är jättefin! Mönstret på sjalen är himla coolt och ser komplicerat ut för att vara så lätt, som du säger... Hmmm... Har printat ut det, får se om det bli min nästa sjal! :-)))

  Höll på att skratta på mig av din berättelse om den glömda dottern... "Skall bara hämta en grej, typ"... Himla kul. Måste säga att du är duktig som varit klassförälder. Jag har liksom ålat mig ur det där. Med lite tur lyckas jag totalt att undvika dylika sysslor fastän de små har några år kvar i klassföräldersträsket... Jag vet att jag är hemsk, men jag får inte ihop pusslet, liksom. Och att organisera en söndag med grillkorv och brännboll, ja, blotta tanken får mig att spy. Idag har jag bara sovit och ätit godis (har semester hela höstlovsveckan). Det var jätteskönt! :-)))))
  Och vantarna dina är jättefina, gillar verkligen dina snöflingor! Ha en finfin helg nu! Sov mycket! :-)))))

  SvaraRadera