onsdag 4 september 2013

Struktur

Jag började med vantar på cykelturen till jobbet för en vecka sen. Och idag fick jag en sån underbar idé på vägen in, när jag tog av mig vantarna. Tycker att det är en rasande fin struktur på virkade fastmaskor i alpacka... Tänk om jag skulle ge mig på att försöka virka en kofta eller tröja i alpacka, enligt contiguous? Dvs, uppifrån och ner, i ett stycke.

Hm, detta tål att funderas på, himla dumt att jag förväntas jobba nu!

EDIT: Jo, alltså, nej, jag är inte så akrobatisk att jag kan cykla och virka samtidigt, men GUD vad behändigt det hade varit! :-)

Och jag som trodde att jag kom på något nytt, om kofta i virkat... Tydligen har jag gjort detta inlägg en gång tidigare, med samma vante...

3 kommentarer:

 1. Nu hängde jag med, du tog vantar på när du cyklade. Trodde först du börjat sticka på ett par vantar under en cykeltur :-D
  Ja, varför kunde man inte jobbat när man bara hade tid för det, och lust!

  SvaraRadera
 2. Trodde som Susilull att du stickade när du cyklade... Tänkte en sekund att det ville jag också göra, här finns tid att utnyttja! :-)))
  Har sett en del virkade koftor och de brukar vara sååååå fina! Är säker på att din i så fall slår Odd Molly med hästlängder :-)))

  Har precis avslutat min vita sjal, och påbörjat en baby kofta i ett sockgarn. Tänkte försöka sälja den på jobbet.Vi har ett "Torg" på intranätet där man kan sälja och köpa saker, ganska så fiffigt. Såg nämligen en baby-kofta i stans mera exklusiva hemslöjdsaffär som var hemmastickad, mönster från Drops, och de ville ha 1990 pix för den??? Tänkte jag måste sett fel... Hallucinerat? Psykos? Funderar på om man inte kan ta 500 pix för en babykofta med tillhörande mössa?
  Hur går det med planerna på en spindelsjal? Jag har sett den lite här och där, men virka är inte riktigt min melodi. Cool är den iallafall! :-)
  Ha en go helg! :-)))

  SvaraRadera