tisdag 15 maj 2012

Åhoj, jag är i ett köpflow tror jag!

Jag har ätit mycket apelsiner på sistone, och jag leker mycket med Instagram nu för tiden!


Upptäckte just, att jag under de senaste tre veckorna handlat garn 3 gånger! Utan något specifikt projekt, bara lite lösa föräldrar.... Öh, lösa föräldrar, vad 17  hände där??? Jag menade förstås lösa funderingar. Förutom mitt aplackagarn och Lacegarn i föregåend bloggpost, har jag även köpt "DropsLovesYou" eller vad det nu hette, på garnstudio.com, den här gången var det bomullsgarn i svart och cerise för 7 kr/50 g... Och idag då, så klickade jag hem ett halvkilo Drops BabyMerino - fast nu kommer jag inte ihåg om jag valde knallgrönt eller orange, så det blir ju spännande när det kommer!

Och man skulle ju kunna tro att jag är sponsrad av Garnstudio, men så väl är det inte. Vet inte riktigt varför det blivit så här. Kanske för att jag vet vad jag får? Vanans makt?

Och här nedan ser ni något så ovanligt som ett självporträtt på mig. Jag tycker inte om att bli fotad, och jag tycker aldrig att jag ser ut på bild som jag själv tycker att jag ser ut... (Begripligt? Eller bara förvirrande?) Men bilden här nedan gillar jag, eller gillar och gillar, men jag känner igen mig på den! Lite sned och vind, och ser ni att jag ser lite arg ut nästan? That's my girl!, om man säger så!


För övrigt så hatar jag tyngdkraften ibland.

2 kommentarer:

  1. Åhh en tjej som gillar att sticka...här får jag börja hänga.

    SvaraRadera
  2. Det är lite "hård och besynnerlig" över den där bilden, så som även jag brukar känna mig.
    Fast helt ärligt är det inte så jag känner dig... men det är en jäkligt bra bild!
    Kram kram

    SvaraRadera